szewer Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Witam, Poszukuje informacji na temat zbiornika Bukówka w woj. dolnośląskim. Chodzi mi o możlwość pływania na silniku spalinowym, potencjał w ryby drapieżne itp. Dzięki i pozdrawiam Szewer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Woda bardzo ładna, czysta i rybna, aczkolwiek niełatwa Sam nie byłem na niej już rok z powodu przeprowadzki nad wrocławską Odrę. Było sporo szczupaka, sandacze, piękne okonie, raz jako przyłów trafił się ładny-ok 45cm potokowiec(z wpadającego Bobru). Aczkolwiek ja zawsze atakowałem z brzegu i najczęściej od strony tamy, na kamienistym brzegu(wjeżdżałem od stron Kamiennej Góry).A co do konkretów to chyba najlepiej nawiązać kontakt ze @Spigotem, bo on tam dość sporo poławiał PozdrawiamKamil. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Czołem, Tubylcy z okolic Bukówki (jeśli są)... Czy jest jeszcze na jeziorze lód? Na weekend chyba się wybiorę. Dzięki! Złota łopata za odkopanie wątku sprzed prawie 6 lat Edytowane 4 Marca 2015 przez count_martin3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Szacunek, że to zrobiłeś, a nie założyłeś nowego tematu o tym samym tytule! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Szacunek od moderatora... no no Dzisiaj się będę na dzielnicy chwalił ziomkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Jest lód ok 12 - 14 cm, ale dziwnie trzeszczy chyba od ruchów wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Od dobrych kilki dni jest odwilż. Do tego padający deszcz. Poza tym to zaporówka. Mimo, że to zawsze tam można się najdłużej "powiercić", to ja już odpuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) No to trudno, trzeba czekać dalej :-(Dzięki Panowie. Edytowane 5 Marca 2015 przez count_martin3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Panowie, jeszcze jedno... Jak zejdzie lód, gdzie wczesną wiosną najlepiej podejść za okoniem? Od której strony? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Dzień dobry.Ja w sprawie złotej łopaty .W drugiej połowie kwietnia czeka mnie rodzinny wyjazd w okolice i żal byłoby gdzieś paru godzin z wędką nie spędzić .Piszę w wątku Bukówki ale wszelkie info o okolicach byłoby mile widziane.Chodzi po prostu o miłe spędzenie kilku porannych godzin gdzieś nad wodą,bez spiny na okazy.Nigdy nie łowiłem w tych rejonach kraju,nie wiem czy Bukówka z brzegu ma sens?Bazował będę w Leszczyńcu, za wszelkie informacje z góry bardzo dziękuje. Pozdrawiam Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Witam. Wie ktoś może jak wygląda teraz sytuacja na Bukówce? Chodzi mi o to czy już zbiornik jest bez lodu i można połowić z brzegu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi