krąpiu Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Łowi ktoś coś w tej kawie z mlekiem ? Warto jeszcze się wybrać na Wisełkę, czy raczej na Narew, gdzie woda niższa? Pzdr,Krąpiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 ja wczoraj byłem troszke w górę od warszawy to woda rosła w oczach:P wodą płynęło mnóstwo syfu, trawy, piana, drzewa itd.. ale o dziwo boleniom to nie przeszkadzało.. jeszcze takiego gotowania się wody nie widziałem.. waliły w wodę pod brzegiem, i dalej w nurcie.. jednak mi początkującemu nie udało się ich przekonać.. ale pięknych ataków pod nogami naoglądałem się mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Takich przyborow zaliczyłem kilkanascie. Stary, na ryby chadza sie zawsze, bo warto. Trzeba tylko wydumac gdzie postawic przynete gdy na wodowskazie ,, x ,, jest tyle i tyle cm. Połamania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Na Odrze w centrum Wrocka w piątek też szalały Bolenie mimo idącej mętnej wody. Szkoda, tylko że byłem bez kija. Orion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CIECIER Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Na Narwi (środkowej)też strasznie wysoka woda wczoraj przez cały dzień podniosła się o 6cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgadza się bolenie szaleją w centrum Wrocławia na odrze, łapią je na małe kopytka przy mnie wyciagnięto 2. Ale woda gotuje się teraz od bolków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgadza się bolenie szaleją w centrum Wrocławia na odrze, łapią je na małe kopytka przy mnie wyciagnięto 2. Ale woda gotuje się teraz od bolków. A to niespodzianka Czy pokazywały się bolki na powierzchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 W literaturze często pisze się o łowieniu boleni i kleni na wysokiej wodzie przy trawach na wewnętrznym łuku rzeki (małe woblerki prowadzone pod prąd tuż przy brzegu gdzie podobno ryby chowają się przed silnym prądem). Proszę o informacje czy w takiej wodzie jak jest teraz (wysoka i mętna) ktoś rzeczywiście miał sukcesy (np. na Odrze) łowiąc jak na wstępie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi