Hyjos6 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Jak i poprzednicy,polecę okumkę black rock wersja 2,75 7-30 powinna spełnić twoje oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnolisN Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Witam. Moglibyście poradzić jaką wędke powinienem wybrać na szczupaka/bolenia zależy mi żeby zestaw był delikatny najlepiej 4-21g i lekki najlepiej pół paraboliczny z dobrym przekazywaniem drgań. Najlepiej z firmy daiwa bo mam już pare wędek tej firmy i naprawde są godne polecenia. Zastanawiałem się nad wędka daiwa exceler jigger 4 21g ale opinie sa mieszane :/ macie jakieś fajne kijki do polecenia ?Łowić będe gównie na gumki do 10cm z lekkimi główkami do 5g,obrotòwkami do nr 4, woblerkami o średniej pracy płytko schodzące na płytkiej wodzie do 2m z małym uciągiem. Edytowane 26 Marca 2015 przez AnolisN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Witaj na forum. Nie wiem czy zapoznałeś się z zasobami forum ale z regulaminem chyba nie, przypomnę jeden z punktów: Na jerkbait.pl cenimy przede wszystkim jakość, a nie ilość. Zanim utworzysz nowy wątek na forum, opublikujesz zdjęcie czy udzielisz komuś odpowiedzi – przemyśl to co i jak chcesz zrobić (najpierw przeszukaj zasoby forum). Ilość postów nie świadczy o statusie Użytkownika. Polecam tak jak już zrobił mój poprzednik skorzystać z opcji wyszukiwanie Warto też zajrzeć tu http://jerkbait.pl/t...kbaitpl/page-78 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Kij z pracowni wcale nie musi być drogi trochę cierpliwości i można coś wyrwać za dobre pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi