Agresto Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Witam zastanawiam sie nad kupnem tego kija z mysla o polowie okoni i sandaczy metoda opadowa , ale rowniez chcial bym go stosowac do metody bocznego troku jak i połowu na blaszki ,woblery itd.. Czy mogl by mi ktos podpowiedziec czy ta wklejanka nadaje sie do tego czy moze polecili byscie inny kij do okolo 300zl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Witaj na forum. Sandaczy to Ty na pewno nią nie połowisz:) Wersję 270cm widziałem w sklepie, i jak dla mnie do okoniowania była ciężka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agresto Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Witam a czy moze orjentujesz sie czy da rade kupic wedke ktora nadawala by sie do polowu tych 2 gatunkow i do metod jakie wyzej opisalem . Czy potrzebuje osobno kija na sandacza osobno na okona jesli tak to czy masz jakies modele godne polecenia dopiero zaczynam zabawe ze spiningiem na powaznie wiec bede wdzieczny za kazda pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi