Kuballa44 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Witam. Zapytam... Wiecie może koledzy, czy jest jakiś kontakt z producentem woblerków PN? Internet nic nie pokazał, a przekopanie sie przez archiwum allegro pokazało mi tę własnie nazwę. Konkretnie to są cudaki chyba takie jak na stronie Corona Fishing foteczka http://img.archiwumallegro.pl/?2459588596 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Posiadam adres email i nick allegro pana Piotra. Jeśli chcesz mogę podać na priv. Swoja drogą miło wspominam szerszenia jak go kluchy zbierały z powierzchni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Mam kilka smuzakow trafiały się na nie ryby pracują dobrze dosyć ciężkie jak na swoją wielkość ogólnie polecam brałem z allegro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Tak mało ludzi używa tych wobków? Aż dziw bierze bo łowne jak diabli. Ileż to ja kleni pokułem nimi na Drwęcy i Wiśle... Do tej pory część ich mam w pudełeczku kleniowym, te których szczupłe nie zjadły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi