Skocz do zawartości

Owner S-59 nr.2 Single Hook

Zyga102

Rekomendowane odpowiedzi

W kraju tych haków nie kupisz, najbliżej jeśli masz jakieś kontakty to kraje byłego ZSRR.

Ja kupuję je na e-bay, ale koszty takiego zakupu są wysokie, szczególnie z uwagi na wysokie koszty przesyłki.

Ten model haczyka wymyślili Japończycy do zbrojenia mini i mikro wahadłówek, którymi tam łowi się głównie tęczaki metodą aerofishing (najlżejsza odmiana UL).

Ja zbroję nimi także obrotówki i wolframowe rozbieralne czeburaszki.

Pozdrawiam

Dzięki Mietku,

A powiedz, gdzie można kupić wolframowe czeburaszki  . Czy są dużo droższe od zwykłych . Może jakiś namiar do kupienia.

Chyba ze względu na ciężar, taka wolframowa jest mniejsza a mimo to cięższa od normalnej. To ciekawy temat i warto ludziom o tym powiedzieć.

Witam,

ja kupowałem nie na Litwie (nie wiem czy sprzedają za granicę), a na Łotwie http://jig.lv/tu też możesz kupić interesujące Cię Owner'y S-59 #2.

Aby móc zapłacić w systemie PayPal trzeba to z nimi uzgodnić, wówczas wystawią rachunek. Rozmawiałem (korespondowałem) z nimi po rosyjsku ale można i po angielsku.

Ceny interesujących Cię haków #2 wyjdą z przesyłką ok. 1,15-1,25 PLN/szt a 3g. wolframowych czeburaszek ok. 7,00 PLN/szt. a 4g. ok. 9,00 PLN/szt. Jak widzisz tanio nie jest, ale czasami takie dalekosiężne czeburaszki są niezastąpione.

Mają także rozbieralne ołowiane czeburaszki w kształcie rybiej główki dużo tańsze - znakomite m.in. do wleczenia przynęty po dnie.

Pozdrawiam