Andrzej Stanek Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 .czyli już Was nie będzie, że post w "kropkie" się zamienił....? Panowie pozostał niecały tydzień co z miejscówką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ja myślę, że pozostaniemy przy SCC, może ten sam lokal co ostatnio. Ja bym tam zadzwonił wcześniej by przygotowali miejsce na konkretną ilość osób na ustaloną godzinę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ja myślę, że pozostaniemy przy SCC, może ten sam lokal co ostatnio. Ja bym tam zadzwonił wcześniej by przygotowali miejsce na konkretną ilość osób na ustaloną godzinę ?mnie pasuje, innym chyba też bo oburzenia żadnego w wątku nie było ;-) jeszcze jakąś sensowną godzinę trzeba by ustalić ;-) może 16 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ja myślałem o 17:00 ale mogę się dostosować do 16:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 no to przyjmijmy, że 17:00 czy innym również odpowiada ta godzina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Data: 13.12.2014r Miejsce: Silesia City Center, Restauracja BIERHALLE (Wchodzimy schodami tak jak do Cinema City (kino) i kierujemy się na lewo) Godzina: 17:00 Spotkajmy się przed wejściem do restauracji. Na liście mam 8 osób i na tyle zamówię miejsce przy stole. Do zobaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jeśli stół pomieści 9 osób to chętnie dojadę - jedna osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Spoko spoko, z tego co wiem to miejsca tam nie brakuje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 @pitfish, weź w razie czego glejt w postaci paszportu Polsatu, jedziemy za granicę, a tam różnie jest , tym bardziej że będziemy tam zdecydowaną mniejszością :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 @pitfish, weź w razie czego glejt w postaci paszportu Polsatu, jedziemy za granicę, a tam różnie jest , tym bardziej że będziemy tam zdecydowaną mniejszością :D.Z S-ca może paszport potrzebny, ja jestem z DG i pracuję w KAT, mam stałą wizę Pzdr i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jako stary Ślązak mieszkający teraz w Zagłębiu wystawię wam list żelazny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 siemadopisze się również do listy skazańców 1. Shark (29.11 i 13.12)2. Pepso (29.11 i 13.12)3. Acho (13.12)4. SilesianPerch (13.12)5. pitfish (13.12)6.Miro 85 (13.12)7. Zwierzu (29.11)8. Staszek (13.12)9. ROOS (13.12) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Noooo liczyłem Rychu na Ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 lepiej późno niż wcale, można iść do ludzi - w końcu kiedyś trzeba skończyć być jaskiniowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 No to jest nas 10 osób, do zlotu Warszawskiego nam bardzo daleko, ale małymi kroczkami... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Mnie niestety nie bedzie, własnie sie dowiedziałem ze ide do pracy zaraz , Q...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Mnie niestety nie bedzie, własnie sie dowiedziałem ze ide do pracy zaraz , Q...... Zrób szefowi na złość ! Zwolnij się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Będę na pewno jednak trochę spóźniony, "farosz" zapowiedział się ze swoimi sługami - kolęda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Sharku, bardzo dziękuję za organizację tego miłego spotkania! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zrób szefowi na złość ! Zwolnij się! Taaaaa własnie jestem w pracy 2 tydzień na okresie próbnym, odmowa napewno bedzie rokowała na dalsza wspołprace strasznie załuje ze mnie nie było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Fakt , Shark zrobił robotę. Dziękuję bardzo.Fajnie było się spotkać. Mam nadzieję, że będzie tak jak rozmawialiśmy : cyklicznie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Shark dzięki za pomysł i organizację.Panowie było mi bardzo miło spotkać Was i porozmawiać tym razem w realu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Panowie , dzięki za spotkanie.I proszę tych fotek z panienkami na stole nie wklejać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 powielam - było miło poznać, pogawędzić, niestety jest niedosyt, bo o wszystkim nie da się od razu porozmawiać. do miłego, kolejnego pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi