Skocz do zawartości

Cykliczne spotkania Jerkbait.pl - Górny Śląsk

Shark

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, ja również dziękuję za spotkanie. Było miło Was znowu spotkać, a niektórych poznać. Myślę sobie, że gdyby spotkanie było od godz. 15:00 to i tak byśmy tam siedzieli do tej 21:00 :-) strasznie szybko te 4h minęły...

Zgodnie z sugestiami (co mnie bardzo cieszy), przemianuję temat na cykliczne spotkania, następne zorganizujemy już w przyszłym roku styczeń/luty.

• Like 2

Zbyszek, ja nie wiem co Ci ta miła Pani robią lewą ręką, ale jesteś wyraźnie zadowolony :-)

no to zdjęcie ma dwa oblicza - na drugim gest @Pepso lewą ręką mówi (cytując Andrzeja podpis ze zdjęcia n/t zaproszenia na ryby) a prawa, "...no wiesz Shark, mimo że nawet na te ryby już byśmy mieli jechać to piwa Ci nie oddam..." :P :ph34r:

Edytowane przez ROOS
  • Like 1

Dobroć, wszelka dobroć, spotkanie zacne :)

Na następne już można mnie wpisać. Miejscówkę inną tylko trzeba, bo o miejsce parkingowe trudno i obsługa nie wyrazi zgody na rozpalenie ogniska ;)

Zorientujcie się kiedu macie zebrania sprawozdawcze w kołach. Termin przed tymi zebraniami byłby wskazany, a następny niedaleko po nich, żeby trzymać ręce na pulsie ;) U mnie koło  zbiera się 17 stycznia.

II Spotkanie Jerkbait.pl - Górny Śląśk

Proponuję dwa kolejne terminy spotkania:

1. 31.01.2015r

2. 7.02.2015r.

Miejsce spotkania do ustalenia, zgodnie z sugestiami poszukamy restauracji gdzieś w okolicach trzech stawów. Dojazd będzie lepszy bo zjedziemy tylko z A4, mamy swobodny dostęp do wody PZW, nie mamy na głowie tłumów z SCC.

Jak ktoś ma sprawdzony lokal w tej okolicy to proszę o propozycję, jak się nie znajdzie to po nowym roku pojadę na rekonesans.

Lista obecności i pasujących terminów (na chwilę obecną):

1. Shark 0 31.01/7.02

2. 

Edytowane przez Shark
  • Like 2

Każdy termin dobry chyba, że coś nagle wyskoczy.

1. Shark 0 31.01/7.02

2. ROOS 31.01/07.02

3.SilesianPerch 31.01/07.02 ( Pepso teraz Ty robisz za szofera ;-) )

4. Zwierzu 7.02

5. Andrzej Stanek

Dla mnie jeszcze za daleko do potwierdzania terminu. Ale chęć i wola u mnie obecna ;)

• Like 1

I to mnie się podoba :). Jak coś nie wywali niespodziewanego, to dostosuję się do szanownego grona :). A miejsce zdecydowanie lepsze od SCC, chociaż będzie wyraźny brak płci pięknej ;) :D.

1. Shark 0 31.01/7.02
2. ROOS 31.01/07.02
3.SilesianPerch 31.01/07.02 ( Pepso teraz Ty robisz za szofera ;-) )
4. Zwierzu 7.02

5. Andrzej Stanek

6. Acho

Edytowane przez Acho
  • Like 1