Friko Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Gryfnie, chopy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 1. Shark 0 31.01/7.022. ROOS 31.01/07.023.SilesianPerch 31.01/07.02 4. Zwierzu 7.025. Andrzej Stanek6. Acho7. Miro 858.staszek9.Olek 7.02. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Gryfnie, chopy ło jerona, Warszawiok godo ludzkiym głosym... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 chętnie się zjawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Panowie, wpisujcie się na listę kopiując jej aktualny stan..Zapomniałem też dodać, że zabieramy ze sobą swoje skarby np. kołowrotek, przynęty itp. każdy coś pokarze, jakieś rękodzieło, coś nowego, coś fajnego... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 A sprzęt rowerowy się liczy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 hmm skarby a jak się nie zabiore ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 wynajmiemy tira.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 a potem "zabezpieczymy" tego tira w moim garażu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 no nie wiem nie wiem, nawet ze dwa tiry by trzeba a Staszka garaż wtedy nie starczy, więc co potem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Rysiu,Piter, spotkanie bez Majowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Majowego jedynie widuję na Białej w jego miejscówce na hasło że złowione na spina - " nie liczy się " etc " Majowemu ino mucha w głowie - ze mną już nie łowi albo ja z nim to i spotkań nie ma, a może kiedyś się to zmieni Życzmy sobie tego bo z nim to było nieźle co do łowienia, spotkań etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zobaczymy, przekażę dużemu temat. Może znajdzie ochoty trochę i czasu, bo zarobiony ostatnio po uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Panowie co do terminu spotkania, proponuję pierwszy termin: 1. 31.01.2015r Dlaczego ? Ponieważ w drugim terminie tj. 7.02.2015r jest Rybomania w Poznaniu, może ktoś z nas/Was się wybiera ? Bo ja raczej pojadę z kilkoma osobami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Kurde- niestety ale nie mogę w tym terminie ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 mnie to nie dotyczy ale w naszym województwie zaczynają się ferie z końcem stycznia więc oba terminy mogą komuś kolidować, tak gwoli przypomnienia.mnie na chwile obecną nie robi różnicy termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 mnie pasuje, drugi termin tez, byle nie 14.02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 A lokal jest? Był ktoś na rekonesansie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 ja byłem.... i jeszcze trzeźwieje...znaczy się lokal OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Widzę właśnie po esach, pewnie tylko jedno oko pomaga Ci w miarę składnie pisać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 31.01.2015r taki termin pasował by mi Tylko gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Tak jak wspominałem wcześniej docelowo chcemy by spotkania odbywały się w Katowicach, możliwie najbliżej trzech stawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Kawałeczek obok jest Rybaczówka nad Janiną, parking pod samą knajpką, woda PZW za oknem a ryby pływają w samym lokalu .http://rybaczowkakatowice.pl/kontakt/ Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Rebort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Miejsce wydaje się idealne, widzę tylko jeden problem o którym wcześniej nie wspomniałem. Chodzi o możliwie najprostszy dojazd ze wszystkich stron Śląska. Trzy stawy zaproponowano właśnie dlatego, że są przy samej A4.Ale mi propozycja pasuje, zobaczymy co inni na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Nad Kajakowy, do Panderosy masz tyle samo od węzła Murckowskiego A4 co nad Janinę, no i ceny na miejscu też są różne, nie żebym miał jakiś interes w reklamowaniu Rybaczówki, tam jest po prostu bardziej zwyczajnie i kameralnie. Tylko trzeba uważać, żeby nie przegapić zjazdu z Pszczyńskiej, bo to szutrówa z dwujezdniówki, kierunek odpowiednio wcześniej, żeby nie mieć tira w bagażniku . Lepiej też zadzwonić, czy nie ma jakiejś ekipy, bo miejsca jest tak sobie. Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Rebort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi