ROOS Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 hej hojak wygląda lokum na spotkanie, gdzie będziemy zmierzać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zaktualizujcie listę na 31.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Panowie co do lokum, jakieś propozycje się pojawiły opinii na ich temat brak. Co do listy to od początku była prowadzona w odniesieniu do dwóch terminów, później wpisywały się osoby bez podania pasującego terminu. Ja tego za Was nie będę ogarniał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Co prawda wpisy będę/ nie będę były tylko miał chyba pozostać tylko 31.01? mnie pasują nadal oba terminy jeżeli są aktualne (co do wyboru)biorąc pod uwagę że Shark pisał 31.01 pozwolę sobie odświeżyć listę z osobami, które miały być - jak kogoś nie podam albo podam i go nie będzie to z góry przepraszam Co do lokalu - ja nie znam w okolicach 3 stawów żadnego więc zdaje się na tych, którzy mają coś sprawdzonego Lista na 31.011. Shark2. ROOS3. SilesianPerch4. Zwierzu (do końca tygodnia potwierdzi czy będzie)5. Andrzej Stanek6. Acho7. Miro 858. staszek9. Domator10. fish28 Edytowane 20 Stycznia 2015 przez ROOS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Postaram się być.......................................................................... Edytowane 20 Stycznia 2015 przez Stary komuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 hehe a ja przypomniałem sobie że podawałeś że nie da rady i zrobiłem Ci kuku (tzn kreche na Tobie postawiłem ale zaraz ją zdejmę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 wczoraj miałem operację wiec do zlotu się zagoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ogólnie w tym całym zamieszaniu to ja już się zgubiłem spotkanie na "3 stawach" tylko gdzie..? Bo mam Nadzieję, że nie w Praktikerze czy Leroy Merlin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Panowie, studiowałem zumi, okolice trzech stawów i jest tam kilka restauracji w okolicy ale niestety nie wiem jak wygląda wnętrze, ile jest miejsca, jakie jedzenie/picie, jakie ceny. Nie wiem czy znajdę czas by pojechać na rekonesans, może ktoś jest z Katowic albo będzie tam na miejscu by pooglądać co tam mamy ?Jeśli nie to nie mam pomysłu, a w ciemno to raczej nie wybiorę knajpy. Może awaryjnie jeszcze raz SSC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Też mi się wydaje, że styczeń to SSC. Ciepełko w środku, przestronnie i piwo dobre. Dolina Trzech Stawów to wiosna, można sprzęt przetestować, plener, dostęp do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Popieram Andrzeja.Spotkajmy się w SSC w znanym miejscu, każdy wie gdzie dojechać, pyfko tam pycha mają, a że trzeba czasami dłużej miejsca parkingowego poszukać - no cóż, kto szuka ten znajdzie .Ja wprawdzie jeszcze na 100% nie mogę potwierdzić przybycia, ale staram się, miło będzie spotkać Was ponownie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Więc reasumując: Data: 31.01.2015r.Miejsce: Silesia City Center - Restauracja Bierhalle (pierwsze piętro obok Kina Cinema City)Godzina: 16:00 (ostatnio było o 17:00 i brakowało Nam czasu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Będę obecny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Rezerwacja stolika zrobiona na 10 osób od godz. 16:00 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ja tez bede tym razem i chyba razem z fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ja tez bede tym razem i chyba razem z fish28Jakie chyba, będe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Do 16 tej mogę się nie wyrobić, ale wpiszcie mnie proszę na listę z opcją spóźnialski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 ja tak jak pisałem-będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Odświeżam1. Shark2. ROOS3. SilesianPerch4. Zwierzu5. Andrzej Stanek6. Acho7. Miro 858. staszek9. Domator10. fish2811. Pitfish Domator i Acho nic nie pisali w żadną stronę, więc stwierdzam jednogłośnie że będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Żadnych planów nie miałem, ale coś niespodziewanego może pokrzyżować mi spotkanie... W sobotę do południa będę wiedział jak z tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 co z pomysłem odnośnie przyniesienia naszych "drogocennych gratów" ? Nadal aktualne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ktoś musi zacząć, jak nie zapomnę to wezmę Rarenium i Nasci prosto z Japonii :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ja wezmę dwa kijki z pod mojej ręki, i jakieś moje odlewy gum.Zbyszek, nie zapomnij kuraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) @fish-u nie wiem czy zabieranie kijaszków do knajpy to dobry pomysł , jeśli trafimy na dzień kiedy Bierhalle jest zapełnione ludem spragnionym germańskiego pyfa to właściwie strach o wędki, ktoś przechodzący niechcący się oprze, kopnie, potrąci opartą wędkę etc etc.Z tego co widzę to trochę patyków wspólnie mamy, spotkanie w sezonie nad wodą też jest w planach, IMO wtedy będzie najlepszy czas na macanko i wypróbowanie wędek.@fish bynajmniej ja nie zamierzam Cię odwodzić od decyzji - piszę to ze swojego pkt widzenia, równie dobrze mogą być pustki w knajpie. Ja bardzo chętnie zobaczę twoje rękodzieło. Ze swojej strony, oderwę od Xzogi jakiś krągły dżapanski multik i przyniosę, woblery niestety w powijakach czasu na nie nie mam.Zbyszek nie zapomnij Exo ! A mój kogutowy dostawca również mógłby swoje pierzaki przytargać, prawda Rychu ? Edytowane 29 Stycznia 2015 przez Zwierzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zwierzu, masz rację, może lepiej nie kusić losu, chociaż jeszcze to przemyślę Najwyżej w aucie zostawię, jak ktoś będzie chciał obejrzeć to pójdzie ze mną do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi