Skocz do zawartości

Cykliczne spotkania Jerkbait.pl - Górny Śląsk

Shark

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie co do lokum, jakieś propozycje się pojawiły opinii na ich temat brak. Co do listy to od początku była prowadzona w odniesieniu do dwóch terminów, później wpisywały się osoby bez podania pasującego terminu. Ja tego za Was nie będę ogarniał...

Co prawda wpisy będę/ nie będę były tylko miał chyba pozostać tylko 31.01? mnie pasują nadal oba terminy jeżeli są aktualne (co do wyboru)

biorąc pod uwagę że Shark pisał 31.01 pozwolę sobie odświeżyć listę z osobami, które miały być - jak kogoś nie podam albo podam i go nie będzie to z góry przepraszam :P

Co do lokalu - ja nie znam w okolicach 3 stawów żadnego więc zdaje się na tych, którzy mają coś sprawdzonego ;)

Lista na 31.01

1. Shark

2. ROOS

3. SilesianPerch

4. Zwierzu (do końca tygodnia potwierdzi czy będzie)

5. Andrzej Stanek

6. Acho

7. Miro 85

8. staszek

9. Domator

10. fish28

Edytowane przez ROOS
  • Like 1

Panowie, studiowałem zumi, okolice trzech stawów i jest tam kilka restauracji w okolicy ale niestety nie wiem jak wygląda wnętrze, ile jest miejsca, jakie jedzenie/picie, jakie ceny. Nie wiem czy znajdę czas by pojechać na rekonesans, może ktoś jest z Katowic albo będzie tam na miejscu by pooglądać co tam mamy ?

Jeśli nie to nie mam pomysłu, a w ciemno to raczej nie wybiorę knajpy. Może awaryjnie jeszcze raz SSC ?

Popieram Andrzeja.

Spotkajmy się w SSC w znanym miejscu, każdy wie gdzie dojechać, pyfko tam pycha mają, a że trzeba czasami dłużej miejsca parkingowego poszukać - no cóż, kto szuka ten znajdzie ;).

Ja wprawdzie jeszcze na 100% nie mogę potwierdzić przybycia, ale staram się, miło będzie spotkać Was ponownie :).

• Like 1

@fish-u nie wiem czy zabieranie kijaszków do knajpy to dobry pomysł -_-, jeśli trafimy na dzień kiedy Bierhalle jest zapełnione ludem spragnionym germańskiego pyfa to właściwie strach o wędki, ktoś przechodzący niechcący się oprze, kopnie, potrąci opartą wędkę etc etc.

Z tego co widzę to trochę patyków wspólnie mamy, spotkanie w sezonie nad wodą też jest w planach, IMO wtedy będzie najlepszy czas na macanko :) i wypróbowanie wędek.

@fish bynajmniej ja nie zamierzam Cię odwodzić od decyzji - piszę to ze swojego pkt widzenia, równie dobrze mogą być pustki w knajpie. Ja bardzo chętnie zobaczę twoje rękodzieło.

Ze swojej strony, oderwę od Xzogi jakiś krągły dżapanski multik i przyniosę, woblery niestety w powijakach :( czasu na nie nie mam.

Zbyszek nie zapomnij Exo ! A mój kogutowy dostawca również mógłby swoje pierzaki przytargać, prawda Rychu :whistling: ?

Edytowane przez Zwierzu
  • Like 1