Skocz do zawartości

Cykliczne spotkania Jerkbait.pl - Górny Śląsk

Shark

Rekomendowane odpowiedzi

Kijów - nie bierzcie, mogą być protesty personelu a i kozacze dziewczyny w kubraczkach omijać taką wiarę będą. To nie jest sala wydzielona tylko otwarta, wieczorkiem robi się ścisk. Proponuję młynki wszelakiej maści, przynęty, wędkarskie gadżety. Skarbonkę na ofiarę u "babci klozetowej" i trochę sałaty na browara, tani nie jest... Kto przyjdzie głodny ten ucierpi na portfelu. Generalnie fajny lokal, a po halbie nawet przytulny. Jak ktoś ma ciekawe wahadła chętnie zobaczę... Jeśli Ruskie nie uderzą w sobotę melduję się na 16.00. Mam coś zabrać, pisać. Złom, angielskie "katiusze", młynki do kawy, co komu pasuje. Dwie kieszenie w kurtce, wiele się nie zmieści. Widzę Was - Andrzej.  ;)

@Zwierzu chętnie coś wezmę ino moje wypociny mogą być w opłakanym stanie - nie wiem czy mam coś w miarę wyglądającego, a w pudełkach bajzel (sam wiesz po czym). Myślę że mole mi pierzaków nie zeżarły ;/ a woblerów nie mam bo pojechały do małopolski i zostały z ostatniego rzutu :D najwyżej wezmę używki :) i może coś nieskończonego.

Andrzej ja też chętnie obejrzę i być może przygarnę jakieś dobre wahadło ;) (jakieś na rzekę i jakieś na płytką zaporówkę)

Żadnych planów nie miałem, ale coś niespodziewanego może pokrzyżować mi spotkanie... W sobotę do południa będę wiedział jak z tematem.

ok

1. Shark

2. ROOS

3. SilesianPerch

4. Zwierzu

5. Andrzej Stanek

6. Acho

7. Miro 85

8. staszek

9. Domator

10. fish28

11. Pitfish

12. olek520

13. Pepso

Edytowane przez ROOS

My się już tam postaramy byś w piwnym widzie nawet nie zauważył ze wychodzisz bez niczego :lol:

Posadzimy Andrzeja obok Pepso to jeszcze 2 dni po spotkaniu będzie chodził do tyłu jak rak i kolędy śpiewał.... :ph34r:  :lol:

P.s. Rysiu z tego co wiem to Pepso też można dopisać do listy ;-)

Edytowane przez SilesianPerch

Posadzimy Andrzeja obok Pepso to jeszcze 2 dni po spotkaniu będzie chodził do tyłu jak rak i kolędy śpiewał.... :ph34r:  :lol:

P.s. Rysiu z tego co wiem to Pepso też można dopisać do listy ;-)

przeoczyłem go :P

pisałeś że będzie robił za kierowcę ale z jego strony nie było znaku życia :P pewnie dlatego cicho siedzi :)

Edytowane przez ROOS

Zwierzu, masz rację, może lepiej nie kusić losu, chociaż jeszcze to przemyślę :) Najwyżej w aucie zostawię, jak ktoś będzie chciał obejrzeć to pójdzie ze mną do auta :D ;)

pomysł z prezentacją wędek ok, ale lepiej ich nie zostawiać w aucie bo mogą nie doczekać prezentacji. nie takie rzeczy znikają z samochodów ;)

...Multików też nie biorę.

To chociaż napcham kieszenie kurtki gumami :)

* Prawdziwy wyndkorz napchał by kieszenie glizdami a nie sztucznym. Darek bądź mężczyzną ;).

Multiki zabieraj koniecznie !

Andrzej.S Ryoge chciałbym po krągłościach pogładzić, również zabierz (i przede wszystkim aparat).

* kiedyś nad wodą grunciarz podszedł do mnie i skrytykował moje łowienie na sztuczne przynęty !

- Chopie takie uowienie to jak bym mioł ru....ć swoja baba wibratorem.

Jako że ja okonie co jakiś czas wyciągałem a on nie miał brania, zripostowałem.

- Panie jak się ma małego ptaszka to i wibrator wtedy lepszy.

Wyraz twarzy jegomościa ? :).

• Like 3

to ja siadam do imadła i coś ukręcę bo widzę, że jest duża chętka na macanko.... :D  :lol:

lepiej idź do piwnicy Zbyszek coś upedzic w kanie 25 litrowej a nie kręcić jakieś pioropusze ;) , weź tyczki mavera obowiązkowo.

Szkoda że bliżej do Was nie mam, jednak jakbyś z Arturem jechał przez Warszawę to możecie mnie zabrać chyba będzie po drodze ;)

lepiej idź do piwnicy Zbyszek coś upedzic w kanie 25 litrowej a nie kręcić jakieś pioropusze ;) , weź tyczki mavera obowiązkowo.

Szkoda że bliżej do Was nie mam, jednak jakbyś z Arturem jechał przez Warszawę to możecie mnie zabrać chyba będzie po drodze ;)

Ty coś tam stoi w takiej kanie, jak zejdę do piwnicy to do jutra już nie wylezę...  :lol:

Dla tak zacnego gościa jak Ty Łukaszu, możemy z Arturem i przez Gdańsk jechać........ :lol:

* Prawdziwy wyndkorz napchał by kieszenie glizdami a nie sztucznym. Darek bądź mężczyzną ;).

Multiki zabieraj koniecznie !

Andrzej.S Ryoge chciałbym po krągłościach pogładzić, również zabierz (i przede wszystkim aparat).

* kiedyś nad wodą grunciarz podszedł do mnie i skrytykował moje łowienie na sztuczne przynęty !

- Chopie takie uowienie to jak bym mioł ru....ć swoja baba wibratorem.

Jako że ja okonie co jakiś czas wyciągałem a on nie miał brania, zripostowałem.

- Panie jak się ma małego ptaszka to i wibrator wtedy lepszy.

Wyraz twarzy jegomościa ? :).

Ok,  coś tam wezmę . Tylko nie spodziewajcie się ryogi, megabassa i steeza. To nie moja liga :P