SilesianPerch Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 czy ktoś coś jeszcze chce od Zbyszka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Tak ja chcę zobaczyć i jednocześnie potwierdzam że będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ja przyniosę tego Dragona X-Treme i kołowrotek Byrona od Łukasza: jest zafajnisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Kijów - nie bierzcie, mogą być protesty personelu a i kozacze dziewczyny w kubraczkach omijać taką wiarę będą. To nie jest sala wydzielona tylko otwarta, wieczorkiem robi się ścisk. Proponuję młynki wszelakiej maści, przynęty, wędkarskie gadżety. Skarbonkę na ofiarę u "babci klozetowej" i trochę sałaty na browara, tani nie jest... Kto przyjdzie głodny ten ucierpi na portfelu. Generalnie fajny lokal, a po halbie nawet przytulny. Jak ktoś ma ciekawe wahadła chętnie zobaczę... Jeśli Ruskie nie uderzą w sobotę melduję się na 16.00. Mam coś zabrać, pisać. Złom, angielskie "katiusze", młynki do kawy, co komu pasuje. Dwie kieszenie w kurtce, wiele się nie zmieści. Widzę Was - Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Andrzej - jak możesz to weź dla mnie /oczywiście nie za darmo / jakąś blachę na sandacza do trola. Jestem wzrokowcem i chciałbym zobaczyć Twoje "tajne" przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 @Zwierzu chętnie coś wezmę ino moje wypociny mogą być w opłakanym stanie - nie wiem czy mam coś w miarę wyglądającego, a w pudełkach bajzel (sam wiesz po czym). Myślę że mole mi pierzaków nie zeżarły ;/ a woblerów nie mam bo pojechały do małopolski i zostały z ostatniego rzutu najwyżej wezmę używki i może coś nieskończonego.Andrzej ja też chętnie obejrzę i być może przygarnę jakieś dobre wahadło (jakieś na rzekę i jakieś na płytką zaporówkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Panowie by była jasność sprawy - przynęty z kolekcji tylko na pokaz, nie pomieniam, nie handluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Panowie by była jasność sprawy - przynęty z kolekcji tylko na pokaz, nie pomieniam, nie handluję. My się już tam postaramy byś w piwnym widzie nawet nie zauważył ze wychodzisz bez niczego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Panowie by była jasność sprawy - przynęty z kolekcji tylko na pokaz, nie pomieniam, nie handluję. ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Żadnych planów nie miałem, ale coś niespodziewanego może pokrzyżować mi spotkanie... W sobotę do południa będę wiedział jak z tematem.ok1. Shark2. ROOS3. SilesianPerch4. Zwierzu5. Andrzej Stanek6. Acho7. Miro 858. staszek9. Domator10. fish2811. Pitfish12. olek52013. Pepso Edytowane 29 Stycznia 2015 przez ROOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) My się już tam postaramy byś w piwnym widzie nawet nie zauważył ze wychodzisz bez niczego Posadzimy Andrzeja obok Pepso to jeszcze 2 dni po spotkaniu będzie chodził do tyłu jak rak i kolędy śpiewał.... P.s. Rysiu z tego co wiem to Pepso też można dopisać do listy ;-) Edytowane 29 Stycznia 2015 przez SilesianPerch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Posadzimy Andrzeja obok Pepso to jeszcze 2 dni po spotkaniu będzie chodził do tyłu jak rak i kolędy śpiewał.... P.s. Rysiu z tego co wiem to Pepso też można dopisać do listy ;-)Wspólnie zespół gospels założą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Posadzimy Andrzeja obok Pepso to jeszcze 2 dni po spotkaniu będzie chodził do tyłu jak rak i kolędy śpiewał.... P.s. Rysiu z tego co wiem to Pepso też można dopisać do listy ;-)przeoczyłem go pisałeś że będzie robił za kierowcę ale z jego strony nie było znaku życia pewnie dlatego cicho siedzi Edytowane 29 Stycznia 2015 przez ROOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zwierzu, masz rację, może lepiej nie kusić losu, chociaż jeszcze to przemyślę Najwyżej w aucie zostawię, jak ktoś będzie chciał obejrzeć to pójdzie ze mną do auta pomysł z prezentacją wędek ok, ale lepiej ich nie zostawiać w aucie bo mogą nie doczekać prezentacji. nie takie rzeczy znikają z samochodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Widzę, że lista się powiększa więc muszę zaktualizować rezerwację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 pomysł z prezentacją wędek ok, ale lepiej ich nie zostawiać w aucie bo mogą nie doczekać prezentacji. nie takie rzeczy znikają z samochodów Ok, wędki zostają w domu. Multików też nie biorę.To chociaż napcham kieszenie kurtki gumami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zdążę wrócić z biegówek to wpadnę na chwilę, jak nie będzie miejsca to postoję chwilę i chociaż sprawdzę kogo znam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 ...Multików też nie biorę.To chociaż napcham kieszenie kurtki gumami * Prawdziwy wyndkorz napchał by kieszenie glizdami a nie sztucznym. Darek bądź mężczyzną .Multiki zabieraj koniecznie !Andrzej.S Ryoge chciałbym po krągłościach pogładzić, również zabierz (i przede wszystkim aparat). * kiedyś nad wodą grunciarz podszedł do mnie i skrytykował moje łowienie na sztuczne przynęty !- Chopie takie uowienie to jak bym mioł ru....ć swoja baba wibratorem.Jako że ja okonie co jakiś czas wyciągałem a on nie miał brania, zripostowałem.- Panie jak się ma małego ptaszka to i wibrator wtedy lepszy.Wyraz twarzy jegomościa ? . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 to ja siadam do imadła i coś ukręcę bo widzę, że jest duża chętka na macanko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 to ja siadam do imadła i coś ukręcę bo widzę, że jest duża chętka na macanko.... lepiej idź do piwnicy Zbyszek coś upedzic w kanie 25 litrowej a nie kręcić jakieś pioropusze , weź tyczki mavera obowiązkowo. Szkoda że bliżej do Was nie mam, jednak jakbyś z Arturem jechał przez Warszawę to możecie mnie zabrać chyba będzie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 lepiej idź do piwnicy Zbyszek coś upedzic w kanie 25 litrowej a nie kręcić jakieś pioropusze , weź tyczki mavera obowiązkowo. Szkoda że bliżej do Was nie mam, jednak jakbyś z Arturem jechał przez Warszawę to możecie mnie zabrać chyba będzie po drodze Ty coś tam stoi w takiej kanie, jak zejdę do piwnicy to do jutra już nie wylezę... Dla tak zacnego gościa jak Ty Łukaszu, możemy z Arturem i przez Gdańsk jechać........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 * Prawdziwy wyndkorz napchał by kieszenie glizdami a nie sztucznym. Darek bądź mężczyzną .Multiki zabieraj koniecznie !Andrzej.S Ryoge chciałbym po krągłościach pogładzić, również zabierz (i przede wszystkim aparat). * kiedyś nad wodą grunciarz podszedł do mnie i skrytykował moje łowienie na sztuczne przynęty !- Chopie takie uowienie to jak bym mioł ru....ć swoja baba wibratorem.Jako że ja okonie co jakiś czas wyciągałem a on nie miał brania, zripostowałem.- Panie jak się ma małego ptaszka to i wibrator wtedy lepszy.Wyraz twarzy jegomościa ? .Ok, coś tam wezmę . Tylko nie spodziewajcie się ryogi, megabassa i steeza. To nie moja liga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ok, coś tam wezmę . Tylko nie spodziewajcie się ryogi, megabassa i steeza. To nie moja liga Spoko możesz zabrać Yamagę, Evergreen'a i Legame'a i również będziemy zadowoleni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 jak ktoś chce macać Steeza to mogę wziąć. dobrze że imadło daleko bo bym pewnie siedział w nocy a tak przynajmniej jutro młody w kotwice nie wpełznie heheZwierzu ty bandziorze, a wyndkorz nie chciał pożyczyć na chwilę wyndki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zdążę wrócić z biegówek to wpadnę na chwilę, jak nie będzie miejsca to postoję chwilę i chociaż sprawdzę kogo znam .po co stać, zajumamy tamboretke i będzie można po bieganiu spocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi