Zwierzu Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 ...Zwierzu ty bandziorze, a wyndkorz nie chciał pożyczyć na chwilę wyndki ? Dla nich wyndka do 7g to ni wyndka, ino witka, same herc klekoty przy tym bydom i na to sie nic nie zuowi . No co ja Ci będę Rychu tłumaczył, wiesz jak jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 taa, wiem widziałem u Ciebie a znam to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 * Prawdziwy wyndkorz napchał by kieszenie glizdami a nie sztucznym. Darek bądź mężczyzną .Multiki zabieraj koniecznie !Andrzej.S Ryoge chciałbym po krągłościach pogładzić, również zabierz (i przede wszystkim aparat). * kiedyś nad wodą grunciarz podszedł do mnie i skrytykował moje łowienie na sztuczne przynęty !- Chopie takie uowienie to jak bym mioł ru....ć swoja baba wibratorem.Jako że ja okonie co jakiś czas wyciągałem a on nie miał brania, zripostowałem.- Panie jak się ma małego ptaszka to i wibrator wtedy lepszy.Wyraz twarzy jegomościa ? . Ryoga - po co, na szrocie leżą... Biorę dwa młynki, jeden pod Ciebie, chciałeś z muchą walczyć... Drugi - sam zobaczysz. Na dokładkę kilka wahadeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Wiem ze to jeszcze wcześnie ale zapytam. Jest jakaś szansa na zorganizowanie spotkania końcem maja? Będę wtedy na urlopie w PL i fajnie by było się spotkać! Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Ja myślę, że od Maja to będziemy już spotykać się nie tylko w knajpkach, ale również na wspólnym wędkowaniu. Może jakaś mała rywalizacja z kistą piwa dla zwycięzcy :-) Są też inne efektowniejsze pomysły ale na chwilę obecną Wam nie powiem :-) Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Shark 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ryoga - po co, na szrocie leżą... Biorę dwa młynki, jeden pod Ciebie, chciałeś z muchą walczyć... Drugi - sam zobaczysz. Na dokładkę kilka wahadeł.jakby takie leżały na szrocie to ja bym nawet taką chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Beno Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Witam Panowie. Jeżeli nie jest jeszcze za późno to pozwolę sobie na pojawienie się na spotkaniu... 1. Shark 2. ROOS 3. SilesianPerch 4. Zwierzu 5. Andrzej Stanek 6. Acho 7. Miro 85 8. staszek 9. Domator 10. fish28 11. Pitfish 12. olek520 13. Pepso 14. _beno Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Mnie niestety nie będzie, muszę zostać z synem w domu. Miłego panowie... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 po co stać, zajumamy tamboretke i będzie można po bieganiu spocząć Udało się na siedząco, dzięki za spotkanie, miło było poznać, choć za sprawą siły wyższej musiałem się szybko ulotnić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ja także dziękuję za super spotkanie. Mam nadzieję że zdjęcia Andrzeja oddadzą "ducha" spotkania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 W końcu miałem okazje zobaczyć jerkbaitowe ślaskie gęby, dzieki panowie za spotkanie. Na stole leżało sporo fajnych gadżetów i nawet była zajawka miedzynarodowa z Darkowymi gumkami . Oby do nastepnego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Dzięki Panowie za liczne przybycie, każde spotkanie gromadzi Nas więcej i to cieszy. Tym razem zgromadziło się również sporo cennego sprzętu... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Dzięki chłopaki za spotkanie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Beno Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Dziękuję Panowie za spotkanie. Warto było przyjechać, zwłaszcza że okazało się ,iż z kilkoma z Was się już znam. No i ta możliwość dotknięcia sprzętu z którym nie miało się jeszcze do czynienia...Do następnego razu! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 miło było i "do zaś" ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Dziękuje Panowie za spotkanie w miłym towarzystwie.Fajnie było Was poznać Andrzej czekamy na zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Dziękuje Panowie za spotkanie w miłym towarzystwie.Fajnie było Was poznać Andrzej czekamy na zdjęcia Mówisz, masz... Całość imprezy pod linkiem: http://www.andrzejstanek.pl/post/96 (Technicznie lepiej mi tak wstawiać fotki...) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 No tak Andrzejku co jak co ale fotki jakością jak dla mnie to powalają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 @Miro @fishu super że wpadliście, chyba teraz już Was nie zabraknie na następnych spotkaniach ?Andrzeju, zdjęcia jak zwykle kapitalne, @fishu teraz trzeba będzie sprawdzać jakie "glizdy" po kieszeniach chowasz była tego moc.@Beno . Panowie dzięki za spotkanie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Dzięki Andrzej.Fotki jak zawsze najwyższej jakości. Przypomnij jeszcze ile to minut kręcił się centerpin Zwierzu, ja już nie mogę się doczekać następnego spotkania, mam nadzieję że może już nad wodą.Beno, kurcze, zapomniałem kupić tych gum od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Teoretycznie miał bym ciekawą miejscówke na nastepne spotkanie, knajpka nad sama rzeką, dobre domowe jedzenie,piwo w normalnych cenach,miejsca sporo, tylko co nie którzy mogli by miec troche daleko,ale dojazd łatwy https://www.google.pl/maps/@50.0650276,19.1913869,134m/data=!3m1!1e3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Kręcił się dokładnie 4 min 45 sek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalKl Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 NOooooo to ja się pisze na następne spotkanie Tak blisko, że żal nie przyjechać :D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 stól bogato zastawiony, jest czego sie tam dopatrywac, fajnie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi