ROOS Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) terminy do przyjęcia oba - szanse 50/50 jak się czegoś dowiem w pracy to dodam odpowiedni wpis edit: jakie plany na zbliżające się spotkanie, jakieś nowe gadżety zabieramy ? Edytowane 4 Marca 2015 przez ROOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Może jesteście lepiej doinformowani ode mnie... słyszałem dzisiaj, że jest grupa osób, która lobbuje ustanowienie No Kill na Dzierżnie. Podobno jest petycja i zbierane są głosy?Coś, ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Miłośnicy świni wodnej chcą tam mieć swój grajdołek. Znaczy karp ma tam wyżreć co się da ku chwale no kill. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Tak sądzę, że już powoli jest pora podjąć ostateczną i wiążącą decyzję o terminie i miejscu spotkania. Co prawda oba są dla mnie odpowiednie (ten drugi bardziej ), ale planując przyszłość potrzebuję wcześniejszego ustalenia terminarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 1. Shark 14/21.03.2015r.2. Zwierzu 14.03.20153. ROOS 21.03.20154. Andrzej Stanek5. staszek6. woblery z Bielska7.Stoner8._beno 14.03. (21.03 - całkowicie odpada ze względu na wyjazd na targi wędkarskie do Wlk.Brytanii)9.SilesianPerch 21.03 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Może jesteście lepiej doinformowani ode mnie... słyszałem dzisiaj, że jest grupa osób, która lobbuje ustanowienie No Kill na Dzierżnie. Podobno jest petycja i zbierane są głosy? Coś, ktoś? Czy doinformowani lepiej to nie wiem, ale : coś więcej tutaj -> LINK Z tego co słyszałem, karpiarze z Zabrza i Bytomia po rozmowach z sołectwem Taciszów, chcą posprzątać góry śmieci zalegające nad zbiornikiem i utworzyć no kill na tym 615ha zbiorniku. Są jakieś zgrzyty z kołem Gliwice i dlatego trwa nawoływanie do przenosin do koła Gliwice. Ja osobiście nie mam nic przeciwko temu, zbiornik jaki jest (woda), każdy wie i IMO tylko do no kill się nadaje. Jeśli jeszcze zostanie posprzątane wysypisko śmieci, które tej wodzie stale towarzyszy to jak najbardziej jestem za tym pomysłem (a fanem karpia nie jestem) ! Moim zdaniem szkoda że nie szukają wsparcia wśród spiningistów, przecież tam i solidny okoń i szczupak był do złapania. A na spina niektórzy i białoryb tam łowią o odpowiedniej porze roku. Czy się uda ? Czas pokaże. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Panowie, na chwilę obecną z terminami jest remis więc proszę osoby które nie podały preferowanego terminu by się wypowiedziały tj. 4. Andrzej Stanek5. staszek6. woblery z Bielska7.Stoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Moim zdaniem szkoda że nie szukają wsparcia wśród spiningistów, przecież tam i solidny okoń i szczupak był do złapania. A na spina niektórzy i białoryb tam łowią o odpowiedniej porze roku. Nie szukają bo drapieżniki wyżerałyby im narybek legendarnego, trącego się w mule węglowym sazana kłodnickiego . Do tego spiningiści chcieliby pływać tam na łódkach i przeszkadzać w wywózce na pół kilometra. Pominę krzywe zdjęcie i "scegóły" na ulotce, którą pokazałeś. Akcja jest chaotyczna i bez szerszego spojrzenia, nie wiem, czy w wodach otwartych powinno się utrzymywać stado wielkich karpii, do tego nietykalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Przywołany do tablicy odpowiadam:Wolę termin 21,03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 14.03.2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Nie szukają bo drapieżniki wyżerałyby im narybek legendarnego, trącego się w mule węglowym sazana kłodnickiego . Do tego spiningiści chcieliby pływać tam na łódkach i przeszkadzać w wywózce na pół kilometra. Pominę krzywe zdjęcie i "scegóły" na ulotce, którą pokazałeś. Akcja jest chaotyczna i bez szerszego spojrzenia, nie wiem, czy w wodach otwartych powinno się utrzymywać stado wielkich karpii, do tego nietykalnych. Heheh, zdjęcie nie jest krzywe, zbiornik jest tak duży, że widać kulistość ziemi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 ja wprowadzę zmianę - jak by miała być lepsza opcja - może być 14.03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Bajora już dawno odmarzły i ludzie moczą kije, spotkanie w blaszaku czy nad wodą ? Jak nad wodą to się piszę na 14, jeśli ktoś ma przyzwoite i zbędne DT5F to chętnie przygarnę przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Nie szukają bo drapieżniki wyżerałyby im narybek legendarnego, trącego się w mule węglowym sazana kłodnickiego . Do tego spiningiści chcieliby pływać tam na łódkach i przeszkadzać w wywózce na pół kilometra. Pominę krzywe zdjęcie i "scegóły" na ulotce, którą pokazałeś. Akcja jest chaotyczna i bez szerszego spojrzenia, nie wiem, czy w wodach otwartych powinno się utrzymywać stado wielkich karpii, do tego nietykalnych. Robert ja nie jestem karpiarzem i na pewno nim nie zostanę, taka forma łowienia kompletnie mnie nie interesuje, natomiast przytoczyłem jedynie to co obiło mi się o uszy i co mogłem przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 1. Shark 14/21.03.2015r.2. Zwierzu 14.03.20153. ROOS 14.03.20154. Andrzej Stanek 14.03.20155. staszek ?6. woblery z Bielska 21.03.20157.Stoner ?8._beno 14.03. (21.03 - całkowicie odpada ze względu na wyjazd na targi wędkarskie do Wlk.Brytanii)9.SilesianPerch 21.03 4 x 14.03 2 x 21.03 Biorąc pod uwagę prognozy pogody (6*C, deszcz, deszcz + śnieg) nie wiem czy faktycznie wypad nad wodę będzie miły, przyjemny i udany ?Skoro termin 14.03 ma wyraźną przewagę może raz jeszcze pozostaniemy w SSC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Wolałbym ten późniejszy termin,czyli 21,03, ale cóż zrobić - dostosuję się do większości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Więc jak Panowie 14.03 w SCC ? Czy są inne pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 ja się dostosuję - lokal w SCC mi odpowiada, jeżeli nastąpi zmiana w okolice 3 stawów też będę za termin też ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Zazdroszczę Wam, ja niestety nie przyjadę na święta :-( Wypijcie za moje zdrowie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 SSC, koniec tygodnie będzie mokry i chłodny a tam cieplutko, gwarnie-browarnie i żarełko pod nosem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Zazdroszczę Wam, ja niestety nie przyjadę na święta :-(Wypijcie za moje zdrowie :-) Masz jak w banku... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Ja 50/50 jeszcze nie wiem bo być może będę musiał iść do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 OK, zostajemy przy dacie 14.03 i SCC. Rezerwuje miejsce dla Nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Koledzy o której godzinie się spotykamy ?O ile się nie mylę to chyba w Bierhalle. Prawdopodobnie przyjadę sam, ale czy jest możliwość, abym przyjechał z kolegą, wtedy jakieś piwko mógłbym wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Koledzy o której godzinie się spotykamy ?O ile się nie mylę to chyba w Bierhalle. Prawdopodobnie przyjadę sam, ale czy jest możliwość, abym przyjechał z kolegą, wtedy jakieś piwko mógłbym wypić Jak dla mnie może być nawet koleżanka, oby była rozmowna i miała czym oddychać...Olek - nie ściemniaj, niezależność to podstawa... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi