Skocz do zawartości

Cykliczne spotkania Jerkbait.pl - Górny Śląsk

Shark

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie - proponuję mały konkurs. Która przynęta lepiej pracuje w kuflu piwa - halba oczywiście (1 litr). Do konkursu stają jedynie wahadła i wobki. Gumy są zbyt agresywne smakowo, piwa przełknąć nie idzie. Gabarytami wszystko to co pod okonia. Ja biorę nowe wahadła Igora, jest okazja przetestować. Zapraszam do rywalizacji...  :D Janusz - w necie pełno Twoich mikrusów, masz okazję na darmową reklamę, biorę statyw!  ;)  :lol:  :D No to "widzę Was" jutro o 17.00...

• Like 2

Moim zdaniem szkoda że nie szukają wsparcia wśród spiningistów, przecież tam i solidny okoń i szczupak był do złapania. A na spina niektórzy i białoryb tam łowią o odpowiedniej porze roku.

A ja zapytałem, bo właśnie wydawało mi się, że szukają... nawet wśród muszkarzy ;)

Tylko może spinningiści za mało się interesują ;) No kill ponoć ma dotyczyć nie tylko karpia, ale w ogóle zbiornika.

A ja zapytałem, bo właśnie wydawało mi się, że szukają... nawet wśród muszkarzy ;)

Tylko może spinningiści za mało się interesują ;) No kill ponoć ma dotyczyć nie tylko karpia, ale w ogóle zbiornika.

Ty nie pitol o "no killach" itp tylko zabieraj dupę w troki i jutro do SCC :P

wtedy będzie można gwarnie o tym rozmawiać :D

• Like 2

Dzięki, koledzy, za bardzo fajne spotkanie!

Podbudowany tym, jak fajnie idea integracji się rozwija, zastanawiam się coraz mocniej, co sprawia, że inne regiony jakoś nie potrafią... 

A co tam, niech zazdroszczą i żałują :D

• Like 4

Ja również dziękuję za kolejne udane spotkanie. Miło było poznać nowe osoby, spotkać się i porozmawiać. Udało się też pooglądać bardzo ładne woblery i kilka innych gadżetów wędkarskich :-)

Do następnego spotkania, może pogoda Nas na tyle rozpieści, że z czystym sumieniem będziemy mogli spotkać się nad wodą, ale nic na siłę.

• Like 1

Dzięki, koledzy, za bardzo fajne spotkanie!

Podbudowany tym, jak fajnie idea integracji się rozwija, zastanawiam się coraz mocniej, co sprawia, że inne regiony jakoś nie potrafią... 

A co tam, niech zazdroszczą i żałują :D

Dzięki Ci Janusz za wizytancję, całej ekipie również za spotkanie, jak zawsze mało i mało...ale to dobrze bo jest power na kolejne spotkanie ;)

• Like 1

Również dziękuję za przesympatyczne spotkanie. Cieszę się, że mogłem poznać kolegów osobiście, porozmawiać z nimi.

Dla Janusza takie większe "dziękuję", ponieważ miał najdalej, a jednak przybył :)

No to koledzy - do następnego spotkania :).

Może uda się nam zebrać w większym gronie.

Panowie sympatycznie było spotkać się z Wami po raz kolejny, miejsca siedzące nie zawsze pozwalają z wszystkimi dłużej porozmawiać, ale "zaległości" nadrobimy, jak już Shark wspominał nad wodą.
@Jano&Stoner, woblerki cóż tu mówić - Super !
Będę was napastował niczym rozochocona niewiasta :lol: o modele które wpadły mi w oko.

A teraz rozprawię się z jednym figlarzem, który napisał <_< :

mi tam wsio rawno jaki termin.
Byleby się WAMI spotkać

Sorry Staszek ale za powyższe niedotrzymane słowo czeka Cię sroga kara, wymierzona przez brać wędkarską - klanu Gůrny Ślůnsk.

Nieobecność nieusprawiedliwiona - i basta mnie tu !

a więc :

- biczowanie pleców pilkerami.

- duszenie przyponami, stalkami dragona (wiadomo że pękną więc będzie bezpiecznie).

- wbijanie sumowego haka pod ziobro i podciąganie z parteru do Bierhalle Xzogą (zobaczymy kto wytrzyma).

- wypicie 1L kufla zlewek piwa z dodatkiem atraktora sumowego.

- 100 batogów blankiem (o którym wiemy że się łamią) na gołe doooooopsko (więc pewnie do 100-tki nie dojdzie).

- rozciąganie kołowrotkami o których wiadomo że są do dooopy.

- wkłuwanie haków w ciało (mogą być bezzadziorowe).

- (nad wodą) przeciąganie pod kilem Nortonki

- ... coś tam się jeszcze znajdzie -_-.

Szanowne Jury (złożone z mojej skromnej osoby) jeszcze ustali z resztą klanu, która z owych kar będzie odpowiednia ku uciesze gawiedzi w BHalle.

Ough.

;)

• Like 5

• 3 tygodnie później...

Super.

O ile czas pozwoli i nie wystąpi mi pogodowe obsunięcie wypadu na dorsze (który mam planowany na połowę maja) to jestem ZA !

Zawsze to jakaś odmiana od okolicznej wody :).

Łoooo hooo ho, widzę że już prawie 50 osób na liście !

@pitfish do kiedy jest ostateczny termin zapisów ?

To co, koledzy, ustalamy termin?

Proponuję sobota, 25 kwietnia. Sławków, Biała Przemsza. Godziny? Hmm. Pewnie warto by trochę połowić. Czyli wędkujemy (kto chce :P) i około szesnastej spotykamy się na moście stanowiącym granicę łowiska no kill (poniżej boiska w Sławkowie). Dla lepiej znających teren - czy będzie w pobliżu miejsce, gdzie można usiąść, głodnych nakarmić, a spragnionych napoić? Napój może być z pianką ;)

Mam nadzieje ze spotkanie majowe odbędzie się jednak w sobotę 23-go :P

W niedzielę szwagier ma mecz futbolu amerykańskiego i z całej wizyty w PL ta jedna data mi nie pasuje. Żona by mnie zatłukla a potem zakopala żywcem w mrowisku :)

Pozdr

M