woblery z Bielska Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jak dla mnie może być nawet koleżanka, oby była rozmowna i miała czym oddychać...Olek - nie ściemniaj, niezależność to podstawa... A znasz kobietę, która nie jest, czasem aż za bardzo, "rozmowna"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 mi tam wsio rawno jaki termin.Byleby się WAMI spotkać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jest rezerwacja w Bierhalle od godz. 17:00 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Panowie - proponuję mały konkurs. Która przynęta lepiej pracuje w kuflu piwa - halba oczywiście (1 litr). Do konkursu stają jedynie wahadła i wobki. Gumy są zbyt agresywne smakowo, piwa przełknąć nie idzie. Gabarytami wszystko to co pod okonia. Ja biorę nowe wahadła Igora, jest okazja przetestować. Zapraszam do rywalizacji... Janusz - w necie pełno Twoich mikrusów, masz okazję na darmową reklamę, biorę statyw! No to "widzę Was" jutro o 17.00... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Moim zdaniem szkoda że nie szukają wsparcia wśród spiningistów, przecież tam i solidny okoń i szczupak był do złapania. A na spina niektórzy i białoryb tam łowią o odpowiedniej porze roku. A ja zapytałem, bo właśnie wydawało mi się, że szukają... nawet wśród muszkarzy Tylko może spinningiści za mało się interesują No kill ponoć ma dotyczyć nie tylko karpia, ale w ogóle zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 A ja zapytałem, bo właśnie wydawało mi się, że szukają... nawet wśród muszkarzy Tylko może spinningiści za mało się interesują No kill ponoć ma dotyczyć nie tylko karpia, ale w ogóle zbiornika.Ty nie pitol o "no killach" itp tylko zabieraj dupę w troki i jutro do SCC wtedy będzie można gwarnie o tym rozmawiać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Dzięki, koledzy, za bardzo fajne spotkanie!Podbudowany tym, jak fajnie idea integracji się rozwija, zastanawiam się coraz mocniej, co sprawia, że inne regiony jakoś nie potrafią... A co tam, niech zazdroszczą i żałują 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Ja również dziękuję za kolejne udane spotkanie. Miło było poznać nowe osoby, spotkać się i porozmawiać. Udało się też pooglądać bardzo ładne woblery i kilka innych gadżetów wędkarskich :-)Do następnego spotkania, może pogoda Nas na tyle rozpieści, że z czystym sumieniem będziemy mogli spotkać się nad wodą, ale nic na siłę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Dzięki, koledzy, za bardzo fajne spotkanie!Podbudowany tym, jak fajnie idea integracji się rozwija, zastanawiam się coraz mocniej, co sprawia, że inne regiony jakoś nie potrafią... A co tam, niech zazdroszczą i żałują Dzięki Ci Janusz za wizytancję, całej ekipie również za spotkanie, jak zawsze mało i mało...ale to dobrze bo jest power na kolejne spotkanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Również dziękuję za przesympatyczne spotkanie. Cieszę się, że mogłem poznać kolegów osobiście, porozmawiać z nimi.Dla Janusza takie większe "dziękuję", ponieważ miał najdalej, a jednak przybył No to koledzy - do następnego spotkania .Może uda się nam zebrać w większym gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Przegadaliśmy cały wieczór, sporo wobków, blaszek i od czasu do czasu klikała migawka... Więcej fotek pod linkiem: http://www.andrzejstanek.pl/post/97 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Panowie sympatycznie było spotkać się z Wami po raz kolejny, miejsca siedzące nie zawsze pozwalają z wszystkimi dłużej porozmawiać, ale "zaległości" nadrobimy, jak już Shark wspominał nad wodą.@Jano&Stoner, woblerki cóż tu mówić - Super !Będę was napastował niczym rozochocona niewiasta o modele które wpadły mi w oko. A teraz rozprawię się z jednym figlarzem, który napisał : mi tam wsio rawno jaki termin.Byleby się WAMI spotkaćSorry Staszek ale za powyższe niedotrzymane słowo czeka Cię sroga kara, wymierzona przez brać wędkarską - klanu Gůrny Ślůnsk. Nieobecność nieusprawiedliwiona - i basta mnie tu ! a więc : - biczowanie pleców pilkerami.- duszenie przyponami, stalkami dragona (wiadomo że pękną więc będzie bezpiecznie).- wbijanie sumowego haka pod ziobro i podciąganie z parteru do Bierhalle Xzogą (zobaczymy kto wytrzyma).- wypicie 1L kufla zlewek piwa z dodatkiem atraktora sumowego.- 100 batogów blankiem (o którym wiemy że się łamią) na gołe doooooopsko (więc pewnie do 100-tki nie dojdzie).- rozciąganie kołowrotkami o których wiadomo że są do dooopy.- wkłuwanie haków w ciało (mogą być bezzadziorowe).- (nad wodą) przeciąganie pod kilem Nortonki- ... coś tam się jeszcze znajdzie . Szanowne Jury (złożone z mojej skromnej osoby) jeszcze ustali z resztą klanu, która z owych kar będzie odpowiednia ku uciesze gawiedzi w BHalle. Ough. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Przegapił obmacanie paru ciekawych wobków ...Wczorajsze piwo było rewelacyjne, może dlatego, że @fish nie moczył w nim swoich gum. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Majowy termin spotkania pozwolę sobie zasugerować ja Miejsce w sumie też... Zapraszam do siebie:)http://bialaprzemsza.pl/vi-puchar-przyjaciol-bialej-przemszy-zaproszenie/#more-1551 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Kusząca propozycja, niech się zainteresowani wypowiadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Super. O ile czas pozwoli i nie wystąpi mi pogodowe obsunięcie wypadu na dorsze (który mam planowany na połowę maja) to jestem ZA !Zawsze to jakaś odmiana od okolicznej wody . Łoooo hooo ho, widzę że już prawie 50 osób na liście !@pitfish do kiedy jest ostateczny termin zapisów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 @pitfish do kiedy jest ostateczny termin zapisów ?Nie ma. Wcześniejsza deklaracja pomaga nam przygotować się po prostu na odpowiednią ilość osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 my tu gadu gadu o maju, a co z kwietniowym spotkaniem ?pogoda nas nie rozpieszcza (jeszcze) ale powoli może uda się wyruszyć w teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Witam opuściłem poprzednie spotkania ale chętnie nad wodą i nie tylko sie spotkam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 To co, koledzy, ustalamy termin?Proponuję sobota, 25 kwietnia. Sławków, Biała Przemsza. Godziny? Hmm. Pewnie warto by trochę połowić. Czyli wędkujemy (kto chce ) i około szesnastej spotykamy się na moście stanowiącym granicę łowiska no kill (poniżej boiska w Sławkowie). Dla lepiej znających teren - czy będzie w pobliżu miejsce, gdzie można usiąść, głodnych nakarmić, a spragnionych napoić? Napój może być z pianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ja osobiście w tym terminie odpadam (impreza rodzinna w KRK). Nie zmienia to faktu, że można działać beze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Niestety 25 nie mogę - arbeit arbeit !Ale teraz 18 w sobotę, mogę stawić się nad BP i obłowić wodę, efektu pewnie żadnego nie będzie bo nie mam woblerów co by mykały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Z własnym prowiantem można usiąść przy boisku, ale raczej bez piwa itp...Gościnna knajpa jest na rynku - Austeria 10minut z buta od rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 10 minut - najbliżej , gorzej jak ktoś puści wodze fantazji, a fantazje się puści heeeeen daleko Zwierzu ale po Ci woblery, i tak byś nic nie złowił hue hue hueja to mogę na dzień dzisiejszy pokibicować, opłat narazie brak :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Mam nadzieje ze spotkanie majowe odbędzie się jednak w sobotę 23-go W niedzielę szwagier ma mecz futbolu amerykańskiego i z całej wizyty w PL ta jedna data mi nie pasuje. Żona by mnie zatłukla a potem zakopala żywcem w mrowisku PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi