Skocz do zawartości

Cykliczne spotkania Jerkbait.pl - Górny Śląsk

Shark

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieje ze spotkanie majowe odbędzie się jednak w sobotę 23-go :P

W niedzielę szwagier ma mecz futbolu amerykańskiego i z całej wizyty w PL ta jedna data mi nie pasuje. Żona by mnie zatłukla a potem zakopala żywcem w mrowisku :)

Pozdr

M

damy radę, spotkania są raczej na soboty planowane ;)

może demokratycznie wybierzemy termin :P z naciskiem na 23-go

• Like 1

Szkoda, bo będę zmuszony opuścić kwietniowe spotkanie. Zostałem pokarany pracą do końca miesiąca, która okazuje się ostatnio daremna i chyba czas coś zmienić w tej kwestii.

A mogłoby być tak fajnie, bo nad Białą Przemszę, to spokojnie rowerkiem mógłbym dojechać, zaliczając pierwszą, poważniejszą trasę w tym roku.

Jeśli maj to "23". Elyta nam w odwiedziny zawita to i przysposobić się odpowiednio wypada. Furman z koniem by się przydał tak by towarzystwo dowiózł i odwiózł. Podobno na tą okazję z Austerii beczki wytoczą. Kija nie biorę, osobisty mi wystarczy, dobry z niego sikawkowy zakładając, że poić będą. Aparat obowiązkowo, rodzinie pokazać muszę jak światowe ludzie z koniczynką w butonierce wyglądają... :D No to widzimy się na majówce... ;)

• Like 2

hej

podaję propozycję na spend :P

termin: 23.05.2015

miejsce: Paprocany (można z łodzi a można też z brzegu), jest gdzie dreptać, są trawniki na pokaz muchówki, bajerów itp szpejów, dojazd jak to dojazd do łowisk, wszędzie trzeba dotrzeć, łowisko blisko parkingu. Na rybaczówce jest miejsce na ognicho ew. grilla

kontakt na rybaczówkę mam więc mogę zrobić rozeznanie co i jak, a że często tam jeździłem więc znają moją facjatę :D

jak się nic nie zmieni (termin + miejsce) to otwieram listę:

1. ROOS

Paprocany mi pasują, nie wiem czy termin pasuje. Co do załatwiania grilla itp. To też mnie tam dobrze znają i jestem tam w kole wiec w majówkę bym pochytał temat bo i tak tam bede siedział z trzy dni :)

Jest jeden problem 31.05 są okręgowe na Paprocanach wiec 23/24 będzie oblężenie zawodników. Trzeba brać to pod uwagę, z łódkami na bank będzie bardzo kiepsko.

Edytowane przez Shark

A to majowy termin 24 V Biała Przemsza nieaktualny?! 

a to są zawody organizowane przez SPBP, racja ? jako cykl spotkań to tak sobie, chyba że się mylę - też bym pojechał :P

można go podać jako drugi termin jak zawsze czyli 23.05 lub 24.05 - dla mnie wsio riba :)

@Shark to jeszcze lepiej - to działaj ;)

Ja podziałam w weekend majowy 1-3.05 tylko musi być już pewne, że wybieramy Paprocany, data i ilość osób. Wtedy będę organizował dostęp do grilla, może coś z łódkami podziałam (ale to raczej nie wchodzi w grę na przystani, tam nie ma kolesiostwa - to nie Kozłowa Góra).

• Like 1

23 maja u mnie odpada. Bo przygotówke pod 24go będę miał.

24 Maja to zawody VI Puchar Przyjaciół Białej Przemszy, ale miejsce, wyposażenie, zadaszenie, siedzenie, poczęstunek itp będą zapewnione. Czasu do rozmów przed, w trakcie i po zawodach na pewno nie zabraknie :) Stąd taka moja pierwotna propozycja :)

• Like 2