ROOS Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Mam nadzieje ze spotkanie majowe odbędzie się jednak w sobotę 23-go W niedzielę szwagier ma mecz futbolu amerykańskiego i z całej wizyty w PL ta jedna data mi nie pasuje. Żona by mnie zatłukla a potem zakopala żywcem w mrowisku PozdrMdamy radę, spotkania są raczej na soboty planowane może demokratycznie wybierzemy termin z naciskiem na 23-go 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Szkoda, bo będę zmuszony opuścić kwietniowe spotkanie. Zostałem pokarany pracą do końca miesiąca, która okazuje się ostatnio daremna i chyba czas coś zmienić w tej kwestii.A mogłoby być tak fajnie, bo nad Białą Przemszę, to spokojnie rowerkiem mógłbym dojechać, zaliczając pierwszą, poważniejszą trasę w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 To jak Pany, następne spotkanie to 23.05.2015r ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Jeśli maj to "23". Elyta nam w odwiedziny zawita to i przysposobić się odpowiednio wypada. Furman z koniem by się przydał tak by towarzystwo dowiózł i odwiózł. Podobno na tą okazję z Austerii beczki wytoczą. Kija nie biorę, osobisty mi wystarczy, dobry z niego sikawkowy zakładając, że poić będą. Aparat obowiązkowo, rodzinie pokazać muszę jak światowe ludzie z koniczynką w butonierce wyglądają... No to widzimy się na majówce... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 widzę że nikomu się w kwietniu nie chce mnie tam wsio rawnomoże być i maj, być może będzie cieplej niż np wczoraj hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 hejpodaję propozycję na spend termin: 23.05.2015miejsce: Paprocany (można z łodzi a można też z brzegu), jest gdzie dreptać, są trawniki na pokaz muchówki, bajerów itp szpejów, dojazd jak to dojazd do łowisk, wszędzie trzeba dotrzeć, łowisko blisko parkingu. Na rybaczówce jest miejsce na ognicho ew. grillakontakt na rybaczówkę mam więc mogę zrobić rozeznanie co i jak, a że często tam jeździłem więc znają moją facjatę jak się nic nie zmieni (termin + miejsce) to otwieram listę: 1. ROOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Paprocany mi pasują, nie wiem czy termin pasuje. Co do załatwiania grilla itp. To też mnie tam dobrze znają i jestem tam w kole wiec w majówkę bym pochytał temat bo i tak tam bede siedział z trzy dni Jest jeden problem 31.05 są okręgowe na Paprocanach wiec 23/24 będzie oblężenie zawodników. Trzeba brać to pod uwagę, z łódkami na bank będzie bardzo kiepsko. Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Shark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 23 maj mi nie pasuje będę jeszcze łowił szczupaki na Mazurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 A to majowy termin 24 V Biała Przemsza nieaktualny?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 A to majowy termin 24 V Biała Przemsza nieaktualny?! a to są zawody organizowane przez SPBP, racja ? jako cykl spotkań to tak sobie, chyba że się mylę - też bym pojechał można go podać jako drugi termin jak zawsze czyli 23.05 lub 24.05 - dla mnie wsio riba @Shark to jeszcze lepiej - to działaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ja podziałam w weekend majowy 1-3.05 tylko musi być już pewne, że wybieramy Paprocany, data i ilość osób. Wtedy będę organizował dostęp do grilla, może coś z łódkami podziałam (ale to raczej nie wchodzi w grę na przystani, tam nie ma kolesiostwa - to nie Kozłowa Góra). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 23 maja u mnie odpada. Bo przygotówke pod 24go będę miał.24 Maja to zawody VI Puchar Przyjaciół Białej Przemszy, ale miejsce, wyposażenie, zadaszenie, siedzenie, poczęstunek itp będą zapewnione. Czasu do rozmów przed, w trakcie i po zawodach na pewno nie zabraknie Stąd taka moja pierwotna propozycja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ja też jestem za terminem 24 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 To może i ja się pokaże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Shark ja z Pickokiem bedzoemy 1 maja na Paprocanach ale dopiero kolo 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 To ja już będę po wszystkim, ja z kumplami startujemy od samego rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Czy w sobotę 2 V będzie ktoś na Dziećkach?Ja się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 2-go nie biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Czy w sobotę 2 V będzie ktoś na Dziećkach?Ja się wybieram Jak 1.05 Paprocany dupy nie urwą to alternatywą na 2.05 są właśnie Dziećkowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Ja dziecki 1, 2 i może 3 wszytko i tak zależy od pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 nie wiem jak szerokie grono "towarzyszy" ale ja 24-go się nie pojawię, więc pozostaje spotkanie 23-goczy nadal są chętni na spotkanie 23-go (paprocany, dziećki hmm może Wisła+kanał (Dwory)) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Ja się piszę na 23 jak już wcześniej pisałem ale bardziej bym był za browarkiem itp bo za dużo sprzętu w PL nie mam no i licencji brak Tamten lokal ze zdjęć wyglądał kusząco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 To jak Panowie z terminem 23.05 ? Spotykamy się ? Jeśli tak to gdzie i w jakiej formie ? Jak mam coś rozmawiać na Paprocanach to muszę mieć konkrety do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 na moje zezujące oko chyba będzie kiepsko z tym spotkaniem w plenerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 No juz myślałem ze nikt nie podbije tematu! Ja jestem za spotkaniem i wypiciem browca w tej klimatycznej knajpie ze zdjęć wcześniej. A tak w ogóle gdzie to jest? PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi