woblery z Bielska Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Maćku, Silesia City Center. największe centrum handlowe na śląsku.https://www.google.pl/maps/place/Nike+Silesia+City+Center/@50.269648,19.005232,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x66aeb1bd2a2d1027 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Temat umarł. Zostało 6 dni więc raczej nici ze spotkania. Szkoda bo myślałem że poznam kilka "mord" z jerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Pany u mnie plany się zmieniły,będę na Śląsku i z chęcią bym się spotakł. Najchętniej Paprocany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Ja bym sie chetnie wybral na papry i przy okazji chwile pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 niestety nie było odzewu dot. paprocan - ostatnio - więc i nic nie było organizowane. ja 23-go na 70% będę z kumplem na paprocanach ale niestety mam mało czasu - sprawy prywatne ;( liczyłem że cały dzień się tam uda spędzić w ciekawym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Ja na 99% 23.05 też będę na Paprocanach, więc formalnie czy też nie możemy się tam spotkać. Nie wiem w jakich godz. planujecie wędkować, można się ugadać np. o 12 lub 13 na przystani, usiąść przy (pustym) grillu i pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Mi na 23 i 24 poprzenosili zawody zaplanowane na wcześniej. Złośliwie poprzenosili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Ja na 99% 23.05 też będę na Paprocanach, więc formalnie czy też nie możemy się tam spotkać. Nie wiem w jakich godz. planujecie wędkować, można się ugadać np. o 12 lub 13 na przystani, usiąść przy (pustym) grillu i pogadać.ja prawdopodobnie będę od rana gdzieś do 12, nie wiem jak kumpel ale ja będę miał chwilę na pierdzenie w stołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Mi na 23 i 24 poprzenosili zawody zaplanowane na wcześniej. Złośliwie poprzenosili. poćwiartować i nakarmić lwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Temat umarł. Zostało 6 dni więc raczej nici ze spotkania. Szkoda bo myślałem że poznam kilka "mord" z jerka Melanzyk, ja również żałuję, szkoda bo byłaby okazja uścisnąc Ci grabę .Niestety u mnie Panowie kolejne soboty 23 i 30 odpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 To co Panowie, ktoś jest pewny na ustawkę na rybaczówce po łowieniu ?Ja jutro raczej pływam sam więc i do łódki zabrać mogę zbłąkaną owcę wiosłować nigogo zmuszać nie będę bo jest silnik Jak ktoś coś to PW, a kto ma nr. To dzwonić... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 ja byłem dziśmarnie, po cichu napisze że sandacze brały, małe i drobne okoniki, kumple mieli kacze dzioby w wymiarze lekko śmiesznym :Sogólnie mało brań, wiało no i było chłodnawoja walczyłem od 5 z minutami do 12, większa aktywność była z samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) IV Spotkanie Jerkbait.pl - Górny Śląsk W związku z awarią serwera i utratą wpisów z trzech dni piszę raz jeszcze... Wakacje mają się ku końcowi więc wracamy do tematu spotkań. Proponuję dwa terminy sierpniowo-wrześniowego spotkania: 29.08 oraz 12.09.Myślę, że wskazane było by spotkać się nad wodą, kilka godzin wędkowania plus jakiś grill i pogaduchy (do bólu).Interesują nas zbiorniki gdzie można owocnie powędkować (myślę, że najlepiej z łodzi) plus odpowiednie zaplecze z miejscem do grillowania. Otwieram listę (raz jeszcze): 1. Shark - 29.08 i 12.092. PS. Proszę się wpisywać samodzielnie na listę z datami które Wam odpowiadają. Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez Shark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Interesują nas zbiorniki gdzie można owocnie powędkować (myślę, że najlepiej z łodzi) plus odpowiednie zaplecze z miejscem do grillowania. Na wyjazd do Szwecji może być mało chętnych... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Proponuję Pławniowice lub Paprocany termin 12.09 lub Biała Przemsza 29.08. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Odświeżam, może wypijemy śląskie piwo gdzieś w plenerze lub SCC... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Najpewniejsze miejsce z rybami na Śląsku to chyba akwarium w gliwickiej palmiarni, ale chyba nie wolno tam siedzieć z piwem Może zamiast zbiorników, wybierzemy się na spacer ze spinningiem nad Odrę do Kędzierzyna albo na rejs po rzece ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 16 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 O, rejs po rzece ekipą byłby oryginalny. nie wiem czy na pokładzie łodzi można spożywać ? Mi osobiście to w ogóle nie jest potrzebne, ale sam pływać nie będę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Szlak jest przetarty więc nie ma co kombinować z lokalizacją. Termin Panowie to jest obecnie sedno sprawy! Chyba, że jeszcze za wcześnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Na chwilę obecną każdy weekend w wrześniu mam wolny, byle nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Szlak jest przetarty więc nie ma co kombinować z lokalizacją. Termin Panowie to jest obecnie sedno sprawy! Chyba, że jeszcze za wcześnie...Za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Janusz - na browara w dobrym towarzystwie nigdy nie jest za wcześnie wręcz teraźniejszość to idealne rozwiązanie trącając się kuflami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Panowie zapraszam na spotkanie nad wodą, taki "spontan", luźne spotkanie zorganizowane przez Stowarzyszenie Przyjaciół Białej Przemszy. Będzie można spróbować swoich sił i szczęścia w walce z takim tęczakami jak na zdjęciu, pogadać, osobiście przekazać jakieś fanty na aukcję i takie tam. Więcej info: https://www.facebook.com/bialaprzemszalub u mnie. Edytowane 8 Października 2015 przez Pavko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Cóż, jadę do Jarocina... Zawsze mam moralny dylemat, łowiąc w wodzie pstrągowej w okresie ochronnym potokowców. Raz, nie lubię przeszkadzania w seksie, a dwa, będąc nad wodą z wędką w garści, daję przykład różnej maści naśladowcom. Niekoniecznie o wysokich walorach moralnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Janusz w tym wypadku nie ma obaw, w tej wodzie nie występują potokowce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi