Shark Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Panowie miałem zaproponować spotkanie w listopadzie w stałym miejscu czyli SCC, ale mam nieco inny bardziej szalony pomysł.Szczegóły pod linkiem: http://jerkbait.pl/topic/64813-zaproszenie-street-fishing-game-wroc%C5%82aw-2015/Może kogoś zainteresuje taka forma integracji ? Może wystawimy reprezentację Górnego Ślaska ? Edytowane 25 Października 2015 przez Shark 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 ja mam mały problem tzn 30kg na taki wyjazd musiał bym zabrać psa heheheczytałem czytałem i w miarę interesujące ale chyba narazie nie dal mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Panowie miałem zaproponować spotkanie w listopadzie w stałem miejscu czyli SCC, ale mam nieco inny bardziej szalony pomysł.Szczegóły pod linkiem: http://jerkbait.pl/topic/64813-zaproszenie-street-fishing-game-wroc%C5%82aw-2015/Może kogoś zainteresuje taka forma integracji ? Może wystawimy reprezentację Górnego Ślaska ? Było by fajnie gdyby znaleźli się chętni z Górnego Śląska, można by się zintegrować i wziąć udział w pojedynku miast Tylko trzeba szybko podejmować decyzje, bo połowa miejsc została już zarezerwowana ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Powiem szczerze Wszelkie formy street fishingu - to nie dla mnie !Nie tego oczekuję od wędkarstwa, lubię ciszę i spokój, uciekam od miejskiego gwaru aby obcować z naturą i wypocząć, i tak pozostanie. Jeśli zdecydujecie się na SCC to zgłaszam chęć przybycia, choć niestety weekendy ostatnio u mnie zajęte ale może coś wolnego znajdę w grafiku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Ja się wstępnie pisze na te imprezę we Wroclawiu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 @Zwierzu, impreza we Wrocławiu ma charakter typowo integracyjny. Ze względu na atrakcje i organizację, bardziej niże zawody pasuje do niej określenie "gra miejska". Gdyby było więcej zainteresowanych osób to moglibyśmy pomyśleć o wspólnej podróży - ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Szybka decyzja jade Już się zarejestrowałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) IV Spotkanie Jerkbait.pl - Górny Śląsk Widzę Panowie, że Wam trzeba konkretów więc proponuję datę kolejnego spotkania tj. 5.12.2015r. Miejsce bez zmian czyli SSC restauracja Bierhalle, godzina wstępnie 17:00. Lista chętnych: 1. Shark2. Edytowane 24 Listopada 2015 przez Shark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Dawno nie piłem piwa w SSC - dojadę. Lista chętnych: 1. Shark2. Andrzej Stanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Jak mówił komisarz Ryba - Będęęęęę . Mam wprawdzie, co innego zaplanowane, ale postaram się poukładać dzień inaczej. Dawno nie piłem piwa w SSC - dojadę. O to to to, good idea - na pogaduchy stawiam się. Lista chętnych: 1. Shark 2. Andrzej Stanek 3. Zwierzu 4. ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 podpinamy bo ... popieramy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 chciałem powiedzieć że nie wiem gdzie to jest :| daj ktoś link do mapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) https://www.google.com/maps/place/Nike+Silesia+City+Center/@50.2696483,19.0052319,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x66aeb1bd2a2d1027 http://www.bierhalle.pl/nasze-lokale/katowice-silesia-city-center Fotki z samej imprezy: http://www.andrzejstanek.pl/post/96http://www.andrzejstanek.pl/post/97 Edytowane 26 Listopada 2015 przez Andrzej Stanek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 chciałem powiedzieć że nie wiem gdzie to jest :| daj ktoś link do mapki Fiu fiu, jak Ty chcesz do nas z Wrocławia do Katowic przyjechać - o la Boga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 jak mnie kosmici nie porwą to będę Lista chętnych:1. Shark2. Andrzej Stanek3. Zwierzu4. ROOS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 IV Spotkanie Jerkbait.pl - Górny Śląsk Widzę Panowie, że Wam trzeba konkretów więc proponuję datę kolejnego spotkania tj. 5.12.2015r. Miejsce bez zmian czyli SSC restauracja Bierhalle, godzina wstępnie 17:00. Lista chętnych: 1. Shark2. A nie "SCC"?Może i ja wpadnę..... zonę wysłałbym na zakupy.... i miałbym kierowcę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 tak SCC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 A nie "SCC"?Może i ja wpadnę..... zonę wysłałbym na zakupy.... i miałbym kierowcę....Oczywiście SCC - literówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Widać, że albo Koledzy nie widzą lub olewają integrację w śląskim wydaniu. Jeśli temat do piątku nie dostanie wsparcia kadrowego, sobotę spędzę przy imadle i nosa na świat nie wystawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ja w weekend mam zjazd rodzinny z okazji 6. urodzin syna, więc nieobecność uważam za usprawiedliwioną P.S. Cała zima przed nami na pogaduchy przy piwku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 uuu bida jak nas będzie trzech chłopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ja na 100% jadę na rybki Może następną razą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ja na tę sobotę, inaczej pracę sobie poustawiałem żeby się spotkać.W takim razie, wrócę wcześniej do domu i młynki sobie smarem będę ciapał, pod nowy sezon ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Widać, że albo Koledzy nie widzą lub olewają integrację w śląskim wydaniu. Jeśli temat do piątku nie dostanie wsparcia kadrowego, sobotę spędzę przy imadle i nosa na świat nie wystawiam...A może po prostu czas zmienić lokalizację. Ja bym chetnie się spotkał, pogadał, piwo jakie wypił ale ten kombinat SCC mnie przeraża po prostu. Spotykamy się jak galerianki jakieś, jakby klimatycznych knajp na Śląsku nie było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) A co Ci @Pepso galerianki przeszkadzają ? Przynajmniej jest na czym oko zawiesić w tym całym SCC, dużo mini, dekolty itd .No w samym Bierhalle to już kultura - wiadomo, krawaty i my odmieńce z Jerka. Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi