pepso Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zwierzu,myslę, ze dobrze wiesz o czym mówię. Nie po to spotykam się z kolegami po wedce by przebywać hektary po centrum handlowym do miejsca spotkania. Mnie te wszystkie parkowania, schody ruchome, windy i tłumy ludzi nadzwyczajniej na świecie wkurwiają i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) @pepso, no co Ci mam powiedzieć .Klimatycznych knajpek jest wiele - ja się tam dostosuję, problemu nie widzę.Był to jakiś wypośrodkowany pkt zborny do dojazdu tak z Zagłębia jak i Beskidu czy Kędzierzyna - miejsce znane, blisko do A4 i wszelkich rozjazdów.Ale jeśli jest inna klimatyczna knajpa -bez galerianek- (przeboleję ) no to jestem za !A jakże ten "mały" kufelek piwa z Tobą wypiję. Notabene mieliśmy jechać w tym sezonie na Odrę i co ?. A znajomi ojjjjj połowili połowili ! Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Twój wyrzut co do Odry przyjąłem na siebie i w piersi się biję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 A co byście powiedzieli na browar w Tychach?W życiu tam nie byłem, tyskiego nie lubię, ale czego się dla przyjaciół nie robi Kilka razy byłem w browarze żywieckim i było całkiem.... klimatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Jano jako miejsce do zwiedzenia OK, ale nie kojarzę czy jest tam przyzakładowa knajpka :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Przyzakladowa knajpa w Żywcu jest bardziej niż ok. Ale znajdźmy coś w centrum Śląska. Nie chcę wyjśc na malkontenta ale mnie osobiście SCC osłabia i być może podobnie jak ja myśli wielu kolegów. A argument, że łatwo dojechać to jest dobry dla zjazdu caravaningu lub autobusów, a nie dla ludzi, którzy za rybą w najwieksze krzaki wlezą. Edytowane 1 Grudnia 2015 przez pepso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Tu nie o miejsce idzie tylko brak woli ogółu do jakiejkolwiek formy integracji. Każdy goni za swoim, wolnego czasu coraz mniej a jeśli już jest to tysiąc pomysłów by go wypełnić. Monitor, klawiatura zastępują brać biesiadną, idea spotkań upadła - reszta, to tylko wymówki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ja za biesiadą jestem zawsze! Ale jak mam jechać kolejny raz do molocha SCC to mi ręce i chęci opadają. To oczywiście moje zdanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Może nastepnym razem byśmy się spotkali TU :https://www.facebook.com/MinibrowarReden Co prawda jeszcze tam nie byłem, ale piwo z Redena ju próbowałem i trzeba powiedzie, że chłopaki wiedzą co robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ja z chęcią bym się spotkał ale mam imprezę rodzinną także pass. Generalnie mam uwagę.Spotykamy się tylko przy piwku w zimie a moim zdaniem takie cykliczne spotkania powinny się też odbywać w sezonie gdzie możemy możemy się spotkać i powedkowac.Przypomnę tylko ze mieliśmy w planie białą p, padła gdzieś w postach propozycja plawniowic ale nikt nie był zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Propozycji spotkań nad wodą było więcej, co do miejsca spotkania to ja nie mam ciśnienia na SCC. może być każde inne miejsce, co do Browaru w Tychach to chyba min. 10 osób.Jak widzę ze spotkania nić nie będzie, więc trzeba inaczej zaplanować sobotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 jak się nie uda to trudno, dajcie znać do piątku finalnie czy coś z tego będzie czy jednak nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 To jak spotykacie się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Tym razem (po raz kolejny) nie wypaliło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 To nie była dobra pora. Najlepsza (doświadczalnie) to styczeń - kwiecień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Jak by było w pierwszej połowie stycznia, to bym z chęcią przyjechał z kumplem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 To nie była dobra pora. Najlepsza (doświadczalnie) to styczeń - kwiecień pora dobra tylko czasu brak u ludu rok temu w grudniu było spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Właśnie, rok temu było przed samymi świętami. 20min. spędziłem na parkingu szukając miejsca, a ludzi na spotkaniu było ok. 10 osób. Więc teraz nie przypadkiem zaproponowałem spotkanie sporo przed świętami.Pomyślimy nad styczniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kpt.przygoda Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Jakbyście myśleli nad spotkaniem w jakiejś knajpce na Górnym Śląsku (Katowice/Bytom/Chorzór/Gliwice) to pomogę wam w ogarnięciu jakiegoś fajnego rabatu jeśli wybierzecie miejsce rekomendowane przeze mnie (pisze rekomendowane przeze mnie bo wiem gdzie mam układy i gdzie mogę ogarnąć w tych miejscowościach dobry discount albo układ) Piona i wesołych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Piona, Marku No to rekomenduj, cobyśmy znali wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 siemaorganizujemy jakieś spotkanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Ja jestem jak zawsze za, mi dwa razy powtarzać nie trzeba. Jak się uzbiera kilka osób to zarezerwuje miejsce w stałej miejscówce. Optymistą jednak nie jestem bo ostatnie kilka moich prób zorganizowania spotkania zakończyło się niczym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 spoko okojak chętni będą na stałą miejscówkę, to trza się umawiać nawet jak będzie kilka osób (na tłumy nie ma co liczyć bo lud zapracowany ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Beno Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Jeśli spotkanie odbędzie się po weekendzie 10-11 grudnia, to chętnie się na nim pojawię. Pozdrawiam, Darek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk^S Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Witam pisze sie na spotkanie pozdro Patryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi