Skocz do zawartości

Cykliczne spotkania Jerkbait.pl - Górny Śląsk

Shark

Rekomendowane odpowiedzi

@pepso, no co Ci mam powiedzieć :mellow:.

Klimatycznych knajpek jest wiele - ja się tam dostosuję, problemu nie widzę.

Był to jakiś wypośrodkowany pkt zborny do dojazdu tak z Zagłębia jak i Beskidu czy Kędzierzyna - miejsce znane, blisko do A4 i wszelkich rozjazdów.

Ale jeśli jest inna klimatyczna knajpa -bez galerianek- (przeboleję ;)) no to jestem za !

A jakże ten "mały" kufelek piwa z Tobą wypiję.

Notabene mieliśmy jechać w tym sezonie na Odrę i co  :blink: ?. A znajomi ojjjjj połowili połowili !

Edytowane przez Zwierzu

Przyzakladowa knajpa w Żywcu jest bardziej niż ok. Ale znajdźmy coś w centrum Śląska. Nie chcę wyjśc na malkontenta ale mnie osobiście SCC osłabia i być może podobnie jak ja myśli wielu kolegów. A argument, że łatwo dojechać to jest dobry dla zjazdu caravaningu lub autobusów, a nie dla ludzi, którzy za rybą w najwieksze krzaki wlezą.

Edytowane przez pepso

Tu nie o miejsce idzie tylko brak woli ogółu do jakiejkolwiek formy integracji. Każdy goni za swoim, wolnego czasu coraz mniej a jeśli już jest to tysiąc pomysłów by go wypełnić. Monitor, klawiatura zastępują brać biesiadną, idea spotkań upadła - reszta, to tylko wymówki...

• Like 2

Ja z chęcią bym się spotkał ale mam imprezę rodzinną także pass.

Generalnie mam uwagę.

Spotykamy się tylko przy piwku w zimie a moim zdaniem takie cykliczne spotkania powinny się też odbywać w sezonie gdzie możemy możemy się spotkać i powedkowac.

Przypomnę tylko ze mieliśmy w planie białą p, padła gdzieś w postach propozycja plawniowic ale nikt nie był zainteresowany.

Propozycji spotkań nad wodą było więcej, co do miejsca spotkania to ja nie mam ciśnienia na SCC. może być każde inne miejsce, co do Browaru w Tychach to chyba min. 10 osób.

Jak widzę ze spotkania nić nie będzie, więc trzeba inaczej zaplanować sobotę...

• 2 tygodnie później...

Jakbyście myśleli nad spotkaniem w jakiejś knajpce na Górnym Śląsku (Katowice/Bytom/Chorzór/Gliwice) to pomogę wam w ogarnięciu jakiegoś fajnego rabatu jeśli wybierzecie miejsce rekomendowane przeze mnie (pisze rekomendowane przeze mnie bo wiem gdzie mam układy i gdzie mogę ogarnąć w tych miejscowościach dobry discount albo układ) 

Piona i wesołych. 

• 10 miesięcy temu...