Skocz do zawartości

Cykliczne spotkania Jerkbait.pl - Górny Śląsk

Shark

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie miałem zaproponować spotkanie w listopadzie w stałym miejscu czyli SCC, ale mam nieco inny bardziej szalony pomysł.

Szczegóły pod linkiem: http://jerkbait.pl/topic/64813-zaproszenie-street-fishing-game-wroc%C5%82aw-2015/

Może kogoś zainteresuje taka forma integracji ? Może wystawimy reprezentację Górnego Ślaska ?

Edytowane przez Shark
  • Like 1

Panowie miałem zaproponować spotkanie w listopadzie w stałem miejscu czyli SCC, ale mam nieco inny bardziej szalony pomysł.

Szczegóły pod linkiem: http://jerkbait.pl/topic/64813-zaproszenie-street-fishing-game-wroc%C5%82aw-2015/

Może kogoś zainteresuje taka forma integracji ? Może wystawimy reprezentację Górnego Ślaska ?

Było by fajnie gdyby znaleźli się chętni z Górnego Śląska, można by się zintegrować i wziąć udział w pojedynku miast  ;) Tylko trzeba szybko podejmować decyzje, bo połowa miejsc została już zarezerwowana ! 

• Like 1

Powiem szczerze

Wszelkie formy street fishingu - to nie dla mnie !

Nie tego oczekuję od wędkarstwa, lubię ciszę i spokój, uciekam od miejskiego gwaru aby obcować z naturą i wypocząć, i tak pozostanie.

Jeśli zdecydujecie się na SCC to zgłaszam chęć przybycia, choć niestety weekendy ostatnio u mnie zajęte :( ale może coś wolnego znajdę w grafiku.

• Like 1

@Zwierzu, impreza we Wrocławiu ma charakter typowo integracyjny. Ze względu na atrakcje i organizację, bardziej niże zawody pasuje do niej określenie "gra miejska". 

Gdyby było więcej zainteresowanych osób to moglibyśmy pomyśleć o wspólnej podróży - ?

• 5 tygodni później...

IV Spotkanie Jerkbait.pl - Górny Śląsk

Widzę Panowie, że Wam trzeba konkretów więc proponuję datę kolejnego spotkania tj. 5.12.2015r. Miejsce bez zmian czyli SSC restauracja Bierhalle, godzina wstępnie 17:00.

Lista chętnych:

1. Shark

2. 

Edytowane przez Shark

IV Spotkanie Jerkbait.pl - Górny Śląsk

Widzę Panowie, że Wam trzeba konkretów więc proponuję datę kolejnego spotkania tj. 5.12.2015r. Miejsce bez zmian czyli SSC restauracja Bierhalle, godzina wstępnie 17:00.

Lista chętnych:

1. Shark

2. 

A nie "SCC"?

Może i ja wpadnę..... zonę wysłałbym na zakupy.... i miałbym kierowcę....

Widać, że albo Koledzy nie widzą lub olewają integrację w śląskim wydaniu. Jeśli temat do piątku nie dostanie wsparcia kadrowego, sobotę spędzę przy imadle i nosa na świat nie wystawiam...

A może po prostu czas zmienić lokalizację. Ja bym chetnie się spotkał, pogadał, piwo jakie wypił ale ten kombinat SCC mnie przeraża po prostu. Spotykamy się jak galerianki jakieś, jakby klimatycznych knajp na Śląsku nie było.

• Like 1