Skocz do zawartości

Cykliczne spotkania Jerkbait.pl - Górny Śląsk

Shark

Rekomendowane odpowiedzi

* Prawdziwy wyndkorz napchał by kieszenie glizdami a nie sztucznym. Darek bądź mężczyzną ;).

Multiki zabieraj koniecznie !

Andrzej.S Ryoge chciałbym po krągłościach pogładzić, również zabierz (i przede wszystkim aparat).

* kiedyś nad wodą grunciarz podszedł do mnie i skrytykował moje łowienie na sztuczne przynęty !

- Chopie takie uowienie to jak bym mioł ru....ć swoja baba wibratorem.

Jako że ja okonie co jakiś czas wyciągałem a on nie miał brania, zripostowałem.

- Panie jak się ma małego ptaszka to i wibrator wtedy lepszy.

Wyraz twarzy jegomościa ? :).

Ryoga - po co, na szrocie leżą... ;) Biorę dwa młynki, jeden pod Ciebie, chciałeś z muchą walczyć... Drugi - sam zobaczysz. Na dokładkę kilka wahadeł.

Ja myślę, że od Maja to będziemy już spotykać się nie tylko w knajpkach, ale również na wspólnym wędkowaniu. Może jakaś mała rywalizacja z kistą piwa dla zwycięzcy :-) Są też inne efektowniejsze pomysły ale na chwilę obecną Wam nie powiem :-)

Edytowane przez Shark
  • Like 1

Witam Panowie. Jeżeli nie jest jeszcze za późno to pozwolę sobie na pojawienie się na spotkaniu...

1. Shark

2. ROOS

3. SilesianPerch

4. Zwierzu

5. Andrzej Stanek

6. Acho

7. Miro 85

8. staszek

9. Domator

10. fish28

11. Pitfish

12. olek520

13. Pepso

14. _beno

Pozdrawiam.

Teoretycznie miał bym ciekawą miejscówke na nastepne spotkanie, knajpka nad sama rzeką, dobre domowe jedzenie,piwo w normalnych cenach,miejsca sporo, tylko co nie którzy mogli by miec troche daleko,ale dojazd łatwy

https://www.google.pl/maps/@50.0650276,19.1913869,134m/data=!3m1!1e3