Skocz do zawartości

Wklejanka okoniowa

kamillo1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

czy ktoś z użytkowników forum korzysta z kijka:

Catana BX Super Sensitive 2,7m 7-28g

Przymierzam się do zakupu ale chciałbym poczytać kilka opinii.

Dziś łowię zwykłą Cataną BX 300 MH 15-40g ale chwilami kij jest

dla mnie za ciężki i nie czuje pracy lżejszych przynęt.

Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...

orientuje sie moze ktos odnosnie wklejanki, ktorą mozna by było obslugiwac glowki 10g jak i 35g?na tyle sztywnej i delikatnej zeby poradziła sobie przy zacieciach z dalszych odległosci na sporym nurcie? firmowa albo ewentualnie robiona w pracowni z przychyleniem na pierwsza opcje?

Dragon millenium power jig długość wg uznania ja posiadam 240 i główki od8 do 25 gram + guma latają aż miło bardzo mocny blank pozwala bardzo mocno przyciąć mętnookiego :D

Ewentualnie wyższa seria team dragon którą machałem na sucho.

• 4 lata później...

Panowie przymierzam sie do bocznego troku ,czy mozecie mi polecic jakas fakjna wedke do 200zł ?

Patrzyłem na te wedeczke ,ale czytałem ze sa wadliwe ,ma moze ktos takie cudo ?

http://allegro.pl/mikado-lexus-sapphire-spin-240-up-to-10-g-i4758736114.html 

,bądż moze polecic cos fajnego z doswiadczenia?

Link nie działa...

Ja mam takie coś do BT Konger WC Tango: http://allegro.pl/konger-world-champion-tango-240-1-8g-gratis-i4795678627.html

Cena nowego wyższa niż zakładasz, ale ja kupiłem lekko używaną za 150PLN.

Szukając tej wędki trzeba zwrócić uwagę na ten konkretny model co podałem, te nowsze już nie cieszą się tak dobrymi opiniami.

Ja też polecam Lexusa! Wędka bardzo czuła i z zapasem mocy, więc i przyłów w postaci szczupaka nie straszny. Świetnie się nią łowi zarówno na boczny trok jak i gumami na główkach. Dodatkowym plusem jest cena która oscyluje w granicach 150 pln, więc i na żyłkę i kilka przynęt zostanie :)

Edytowane przez v3ctor

W tej cenie polecam Dragon Millenium senso jig 1-7g lub nieco mocniejszy x-fine 2-

12g używam całej serii millenium do różnych metod i nie dam powiedzieć złego słowa o nich

napisz mi coś więcej o tych kijach bo już od dawna jestem nimi zainteresowany

Mikado Nihonto 2,75 do 13g. i bardzo wygodny uchwyt Fuji.

Ale beka  :D W kiju za sto parę złotych uchwyt Fuji  :D Chyba chłopcze pomyliłeś wędziska. Mam w sklepie ze 3 różne Nihonto i każde ma uchwyt chinola z krzywo naklejoną naklejką mikado  :lol:

• Like 2

Ale beka  :D W kiju za sto parę złotych uchwyt Fuji  :D Chyba chłopcze pomyliłeś wędziska. Mam w sklepie ze 3 różne Nihonto i każde ma uchwyt chinola z krzywo naklejoną naklejką mikado  :lol:

Straszna beka :angry: . Nie wiem co masz w sklepie ,ale zanim się wypowiesz to sprawdź :o . Po pierwsze to  za dwieście parę złotych . Po drugie na uchwycie jest wyraźny napis Fuji!!!!!   Chłopcze.

http://allegro.pl/mikado-wedka-nihonto-flash-spin-275-13g-super-i4830663297.html

Wystarczy otworzyć katalog Mikado na rok 2014 na stronie 26 i przeczytać "uchwyt wyprodukowany przez Fuji"

Chłopcze.

Edytowane przez pisarz

Straszna beka :angry: . Nie wiem co masz w sklepie ,ale zanim się wypowiesz to sprawdź :o . Po pierwsze to za dwieście parę złotych . Po drugie na uchwycie jest wyraźny napis Fuji!!!!! Chłopcze.

http://allegro.pl/mikado-wedka-nihonto-flash-spin-275-13g-super-i4830663297.html

Wystarczy otworzyć katalog Mikado na rok 2014 na stronie 26 i przeczytać "uchwyt wyprodukowany przez Fuji"

Chłopcze.

Piotr gratuluję wzroku, oglądam te zdjęcia i ciemność widzę, ciemność :(

Żadnego napisu , ani Fuji , ani Mikado...

No chyba, że w realu to widać !?

:)

Edytowane przez Baars
  • Like 1