Ostry Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Witam, czy ktoś z użytkowników forum korzysta z kijka: Catana BX Super Sensitive 2,7m 7-28g Przymierzam się do zakupu ale chciałbym poczytać kilka opinii.Dziś łowię zwykłą Cataną BX 300 MH 15-40g ale chwilami kij jestdla mnie za ciężki i nie czuje pracy lżejszych przynęt. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 orientuje sie moze ktos odnosnie wklejanki, ktorą mozna by było obslugiwac glowki 10g jak i 35g?na tyle sztywnej i delikatnej zeby poradziła sobie przy zacieciach z dalszych odległosci na sporym nurcie? firmowa albo ewentualnie robiona w pracowni z przychyleniem na pierwsza opcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktos Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Dragon millenium power jig długość wg uznania ja posiadam 240 i główki od8 do 25 gram + guma latają aż miło bardzo mocny blank pozwala bardzo mocno przyciąć mętnookiego Ewentualnie wyższa seria team dragon którą machałem na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borat XD Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Panowie przymierzam sie do bocznego troku ,czy mozecie mi polecic jakas fakjna wedke do 200zł ? Patrzyłem na te wedeczke ,ale czytałem ze sa wadliwe ,ma moze ktos takie cudo ?http://allegro.pl/mikado-lexus-sapphire-spin-240-up-to-10-g-i4758736114.html ,bądż moze polecic cos fajnego z doswiadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Link nie działa...Ja mam takie coś do BT Konger WC Tango: http://allegro.pl/konger-world-champion-tango-240-1-8g-gratis-i4795678627.htmlCena nowego wyższa niż zakładasz, ale ja kupiłem lekko używaną za 150PLN.Szukając tej wędki trzeba zwrócić uwagę na ten konkretny model co podałem, te nowsze już nie cieszą się tak dobrymi opiniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 polecam mikado sapphire spin 260 cw do 13g tania i dobra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borat XD Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 A nie ma problemu z rozwarstwianiem sie wklejki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borat XD Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) . Edytowane 23 Listopada 2014 przez majatony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Na OKNIE jak znalazł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek J Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Posiadam Mikado lexus sapphire 2.6m do 13g i nie ma żadnego problemu ze szczytówką.Używam go właśnie do troka i nie zamieniłbym go na nic innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flygobius Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 W tej cenie polecam Dragon Millenium senso jig 1-7g lub nieco mocniejszy x-fine 2- 12g używam całej serii millenium do różnych metod i nie dam powiedzieć złego słowa o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Miałem Dragon i Mikado. Lexus moja subiektywna opinia lepszy:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flygobius Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Możesz napisać coś więcej o mikado? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Kupiłem w tym roku Mikado Nihonto 2,75 do 13g. Jeśli ktoś lubi sztywne i bardzo szybkie wędki to polecam. Dużą zaletą kija jest bardzo dobre czucie przynęty i bardzo wygodny uchwyt Fuji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Ja też polecam Lexusa! Wędka bardzo czuła i z zapasem mocy, więc i przyłów w postaci szczupaka nie straszny. Świetnie się nią łowi zarówno na boczny trok jak i gumami na główkach. Dodatkowym plusem jest cena która oscyluje w granicach 150 pln, więc i na żyłkę i kilka przynęt zostanie Edytowane 24 Listopada 2014 przez v3ctor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 W tej cenie polecam Dragon Millenium senso jig 1-7g lub nieco mocniejszy x-fine 2-12g używam całej serii millenium do różnych metod i nie dam powiedzieć złego słowa o nichnapisz mi coś więcej o tych kijach bo już od dawna jestem nimi zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa68 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zdecydowanie Mikado Lexus ,w tej cenie bardzo dobra propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Daiwa Megaforce ST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Na gieldzie wystawilem kongera world champion tango fabrycznie nowego gdybys byl zaintetesowany zapraszam na priva dogadamy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 A nie ma problemu z rozwarstwianiem sie wklejki? Nie ma.Taki problem jest w Diaflexach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszkin Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 na okonia mikado lexusa polecam,i do troka i do glowek, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Mikado Nihonto 2,75 do 13g. i bardzo wygodny uchwyt Fuji. Ale beka W kiju za sto parę złotych uchwyt Fuji Chyba chłopcze pomyliłeś wędziska. Mam w sklepie ze 3 różne Nihonto i każde ma uchwyt chinola z krzywo naklejoną naklejką mikado 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Ale beka W kiju za sto parę złotych uchwyt Fuji Chyba chłopcze pomyliłeś wędziska. Mam w sklepie ze 3 różne Nihonto i każde ma uchwyt chinola z krzywo naklejoną naklejką mikado Straszna beka . Nie wiem co masz w sklepie ,ale zanim się wypowiesz to sprawdź . Po pierwsze to za dwieście parę złotych . Po drugie na uchwycie jest wyraźny napis Fuji!!!!! Chłopcze.http://allegro.pl/mikado-wedka-nihonto-flash-spin-275-13g-super-i4830663297.htmlWystarczy otworzyć katalog Mikado na rok 2014 na stronie 26 i przeczytać "uchwyt wyprodukowany przez Fuji"Chłopcze. Edytowane 3 Grudnia 2014 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Straszna beka . Nie wiem co masz w sklepie ,ale zanim się wypowiesz to sprawdź . Po pierwsze to za dwieście parę złotych . Po drugie na uchwycie jest wyraźny napis Fuji!!!!! Chłopcze.http://allegro.pl/mikado-wedka-nihonto-flash-spin-275-13g-super-i4830663297.htmlWystarczy otworzyć katalog Mikado na rok 2014 na stronie 26 i przeczytać "uchwyt wyprodukowany przez Fuji"Chłopcze.Piotr gratuluję wzroku, oglądam te zdjęcia i ciemność widzę, ciemność Żadnego napisu , ani Fuji , ani Mikado... No chyba, że w realu to widać !? Edytowane 3 Grudnia 2014 przez Baars 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi