MATT1989 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Zna ktoś blank jak w temacie? Zamierzam zbudować na nim pstrągóweczkę i jestem ciekaw Waszych opini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Mam. Idealny... doskonały. Długość, czułość, moc. Na pomorze widzę, że kolega z stamtąd, nic Ci więcej nie będzie potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gondor Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Jakie ma parametry ? Pracuje po całości czy tylko szczytem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Jak nie ma ryb to nie pracuje. Stara szkoła dużo miecha mocy i progresywnosci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Jakie ma oznaczenie katalogowe ten blank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Blank Talon VI Plus 2,44m 5-21gr 6-12lb 2 części. Art Rod tak ten blank opisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Adaś kupuje tego talona za pieniądze z phenixa którego odemnie kupiłeś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Podeślij jak możesz foteczki swojego talona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 mały ten świat... bardzo... jutro jak słoneczko poświeci masz masz na maila foto talona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Jak się zachowuje przy małych wobkach (3-4cm)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasyl Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 A gdzie można ten blank nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 A gdzie można ten blank nabyć?W Art Rodzie w Poznaniu jakis czas temu (ale wciaz w tym roku kalendarzowym) mialem okazje sie zapoznac z tym blankiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 W Art Rodzie w Poznaniu jakis czas temu (ale wciaz w tym roku kalendarzowym) mialem okazje sie zapoznac z tym blankiem.To są te Delty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 To nie Delta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 To są te Delty? Nie, to VI plus z tego co mi wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Nie Delta, Talon Trout to konstrukcja stara z przed 10 lat , wegiel VI+.,gruba scianka. Ten Trout nie ma odnosnika w dzisiejszych blankach niestety.Poprzednie Trouty były zawsze 15lb a obecne są bodajże 12. Tamte miały cw do 25 a te 21 ale myślę że tego poprzednika też można traktowac jako 21gr.Tamte były sporo szybsze niż obecne , te ostatnie są troszkę "lejące". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Mam deja vu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 "Starego" nie maiłem. Wobki 3 - 4 cm czuć doskonale. Uprzedzając pytanie o właściwości rzutowe. Rzucałem spokojnie 1 gr jigiem z żyłką 0,22. Oczywiście nie było go potem przy ściąganiu czuć, ale to nie jest problem. TomekTJ faktycznie ponoć jest nieco wolniejszy od poprzednika i dlatego dostał minimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Starszego mam ja ,a nowszego ma kumpel więc mam porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Czy któryś z użytkowników Talona miał dla porównania w rękach Lamiglasa GFW 902M (2,3m, 4-18g, 6-12lb, mod-fast)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 To chyba pierwsza, jaką znalazłem w obrocie wtórnym http://allegro.pl/wedka-talon-trout-vi-plus-2-40-m-8-25g-i4844451087.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Witam, Jako ze moja przygoda ze spinem dobiega końca to Talona Trouta nie będę zbroil ( stary model, 15 lbs), jak ktoś jest zainteresowany proszę o priva. Bitrut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Jaki to jest cw? Mniej więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi