barwena1977 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Witam!Szukając ostatno niedrogiej wędki na łódkę natknąłem się na coś takiego.Może ktoś trzymał w ręku.Podobno najtańsza wędka grafitowa produkowana przez Lamiglas.Fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 majster Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Jeśli świeczka be, to kup sobie Ferrule Lube - preparat do złącz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 O widzisz. Zaczynasz z sensem gadać hehehe. Sprawdzę co to i może, może... Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 majster Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 O widzisz. Zaczynasz z sensem gadać hehehe. Sprawdzę co to i może, może... Dzieki! Świeczka jest równie dobra, ale jeśli nawet bez sprawdzenia nie pasuje, cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 eeee spróbuję z tą świeczką. Myślałem, że to żart :D:D a ten preparat to 60zł kosztuje heheheh nie jestem aż takim gadżetowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 majster Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 a ten preparat to 60zł kosztuje heheheh nie jestem aż takim gadżetowcem O widzisz. Zaczynasz z sensem gadać hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
barwena1977
Witam!
Szukając ostatno niedrogiej wędki na łódkę natknąłem się na coś takiego.Może ktoś trzymał w ręku.Podobno najtańsza wędka grafitowa produkowana przez Lamiglas.Fotki:
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi