szelax Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Witam , może ktoś pomoże.Mam szpulę do ABU Cardinal, jakiś starszy model ale nie mam pojęcia jaki to model.Podaję dane:Szpula metalowaod środka napisy Sweden i numer 3w 895,247średnica większa prawie 61mm a mniejsza 56mmtyle wiem, z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Witam,jest to najprawdopodobniej szpula do legendarnego kołowrotka ABU Cardinal 66.Z uwagi na płaski kształt przycisku do zdejmowania szpuli, jest to szpula do jednej z późniejszych generacji tego modelu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Witam, z tego co widze również wydaje mi się, że to od Cardinala 66. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi