Agresto Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 WItam , zastanawiam sie nad kupnem tego kreciola czy na forum znajduje sie posiadacz tego o to modelu ?, Jesli tak to prosil bym o szczera opinie na temat tego airspace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Wpisałem w wyszukaj hasło "airspace" i na 1szej stronie pojawiły się 2 tematy, a Kolega widzę już trzecie konto zakłada w celu zadawania głupich pytań i uważa że ludzie są ślepi. Pozdrawiam. Edytowane 22 Listopada 2014 przez Qowax001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Nie kupuj, nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Popieram zdanie Kamila za te pieniądze można wybrać coś lepszego. To mikado jest jakimś wynalazkiem z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Uzywalem... badziewie nie warte polowy tych pieniedzy... lepiej dolozyc 4 dychy i kupic zaubera...wiem co mowie sprzedalem i sam kupilem zaubera i nie ma w ogole co porownywac pozdrawiam Edytowane 22 Listopada 2014 przez sandacznalekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko169 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Popieram powyższe opinie. Szkoda kasy na takie cudo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
von mjut Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Posiadam 2008. No i niestety chyba poprę kolegów. Po 3,5 m-ca używania (intensywnego, ale jednak) wystąpił problem, Kołowrotek nie załapuje blokady. Przedtem kołowrotek z kolei strasznie ciężko kręcił, może po miesiącu użytkowania. Lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Przepraszam za wątek który się już trochę przewijał na forum.Na litość boską - nie kupujcie tego wyrobu w żadnych wielkościach.One tylko ładnie(bo kosmicznie) wyglądają.Straszny niewypał i tyle.Powiem tylko tyle,że mój 3008 w ciągu dwóch sezonów był cztery razy w serwisie-w tym raz wymieniony na nowy.Co nie znaczy,że jest O.K.Po wymianie na nowy,po niecałym miesiącu używania(mało intensywnego) ,,stanęło'' łożysko oporowe.Wrócił z serwisu ale nie miałem już kiedy go używać.Może ktoś obeznany w temacie podpowie mi jak się pozbyć kłopotu.Na pewno nie wystawię go do sprzedaży - nie chcę,, uszczęśliwić'' nim kolegów wędkarzy.Czy jest możliwy zwrot pieniędzy lu wymiana na inny towar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Moim zdaniem powinieneś skorzystać z opcji - niezgodność towaru z umową. Jeśli potrzebujesz pomocy w złożeniu reklamacji tego towaru pisz na priv. (jako, że z prawem konsumenckim mam styczność zawodowo mogę pomóc w przygotowaniu pisma reklamacyjnego). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 WitamPosiadam 2008 od 2-ch sezonów i wszystko z nim wporządku tyle tylko , że jest używany do przynęt max 2 gr.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Głupi byłem że kupiłem, po pierwszej naprawie gwarancyjnej sprzedałem - nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwadziesciaszesc Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Mam i używałem jak dotąd bez problemów 2 sezony.Jest co prawda na zestawie jaziokleniowym, więc w większości woblerki obsługuje, więc tu jakiejś ciężkiej orki nie ma.Nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Jesli już Mikado to trzeba było kupić kręcioła Black Stone FD,nowosć na 2015,to jest fajna maszynka zero luzów,,kultura pracy, hamulec i spasowanie lepsze od Zaubera,i Red Arcta , mam to porównałem oba, po pół roku chodzi jak miodzio,,,nie wiem jak dalej będzie z trwałością ale puki co bajka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Jesli już Mikado to trzeba było kupić kręcioła Black Stone FD,nowosć na 2015,to jest fajna maszynka zero luzów,,kultura pracy, hamulec i spasowanie lepsze od Zaubera,i Red Arcta , mam to porównałem oba, po pół roku chodzi jak miodzio,,,nie wiem jak dalej będzie z trwałością ale puki co bajka..Airspace też była nowością Mikado!Może Zauberom trochę brakuje tzw.masełka,ale kręcą i nawijają bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Może i tak,nie miał jednak ślimakowego posuwu, jak Zauber a Black Stone ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Panowie jak widzę nad wodą wędkarza, który łowi modelem 2008 lub innym ,, plastkiem,, do tego rzuca główkami 20 gr. i więcej to nie ma się co dziwić, że młynki po jakimś czasie odmawiają .Do spiningowej orki trzeba trochu zł dołożyć i nie będzie wówczas narzekania.Ja posiadam kilkanaście kołowrotków i każdy ma swoje zastosowanie i przedział gr.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Krakus.Mikado o którym mowa to nie plastyk,tylko całość z aluminim.Do tego 5 lat gwarancji.Ja swego tu opisanego miałem przy jednoskładzie do 18g.Używałem do szczupaka na lekko(max 10g+4''guma,oraz do BT z 10-15g ciężarkiem.W tych młynkach sama konstrukcja jest chyba wadliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Wszystko możliwe że konstrukcja jest wadliwa bo mój młynek był wybierany z pośród kilku znajdujących się w hurtowni.Dla mnie 10 gr to już sporo dla tego od 8 gr zakładam Okume Saline 30 i mam spokój od kilku dobrych lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzwierzak Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 I dzięki Waszym opiniom pozbyłem się chęci eksperymentowania z zakupem tego kołowrotka. Dzięki i szukam dalej dla mnie rozsądnego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrams Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Używam ten kołowrotek 2 lata . Kołowrotek raz w serwisie. Podczas kręcenia młynkiem odkręciła się nakrętka korbki której już nie znalazłem ,ale bez problemu dali drugą.Teraz zacina się i skrzypi uchwyt korbki.Kołowrotek przeznaczony na gumy z głowkami do 12 gr i woblerow w podobnej wadze. Problemów z działaniem ,łożysk,hamulca nie zauważyłem. Na plus to to że jest lekki ,całkiem dobrze nawija na szpule i nie plącze plecionki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi