klim Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Catana 2500RA lekkie radełkowanie większe luzy korby,małe rotora,Technium 3000SFB radełkowanie większe luzy korby,małe rotora,TICA Camry 3500 dość powtarzalne stuki pod wiekszym obciążeniem.Gwoli wyjaśnienia:mam pewne zdolności techniczne-rozbierałem oporówki skutecznie usprawniając hamowanie...Pomyślałem -może lepiej zapytać doswiadczonych przed 'sekcją zwłok'?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 No to co . Trzeba rozebral i kombinować z podkladkami różnej grubości. Czyszczenie plus nowy smar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Dzięki...jeszcze mi się przypomniało czy technium można wzbogacić/'upgrade' i jeśli to do jakiego poziomu warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 technium jak się nie mylę nie posiada łożyska z prawej strony korbki i tam obowiązkowo bym jakieś ezo zaaplikował dodatkowo na wormshaft bym wstawił jedno od dupki strony(stradica w ten sposób ulepszałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Jeśli chodzi o catanę to też z prawej strony łożysko by się przydało bo jest tulejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi