Skocz do zawartości

Zapytanie o spining QUANTUM

mtz 25

Rekomendowane odpowiedzi

witam !!! miałem w ręce pierwszą wersję tego kijka - co prawda tylko w sklepie sobie pomachałem ale jedno mogę stwierdzić - straszna klucha , gibie się cały aż po rękojeść , opis że nadaje się pod blaszki 00-01 jak najbardziej prawdziwy , małe woblerki w rzece mogą być już poważnym wyzwaniem - według mnie nie poradzi sobie w szybszym nurcie , w przyszłym tygodniu będę w sklepie w którym jest dostępny pierwszy model to mogę cyknąć real fotki.pozdrawiam

witam !!! miałem w ręce pierwszą wersję tego kijka - co prawda tylko w sklepie sobie pomachałem ale jedno mogę stwierdzić - straszna klucha , gibie się cały aż po rękojeść , opis że nadaje się pod blaszki 00-01 jak najbardziej prawdziwy , małe woblerki w rzece mogą być już poważnym wyzwaniem - według mnie nie poradzi sobie w szybszym nurcie , w przyszłym tygodniu będę w sklepie w którym jest dostępny pierwszy model to mogę cyknąć real fotki.pozdrawiam

Mocowanie kołowrotka działa kancerogennie na stopkę.

Fajna jest tylko cena.

• 2 tygodnie później...

Oglądałem tą wędkę w tym sklepie i potwierdzam - klucha straszna. Wykonanie za tę kasę bardzo ładne tylko ten uchwyt jakoś mi nie pasuje, jednak metal jest zimny. No i porcelanki w przelotkach faktycznie mienią się wszystkimi kolorami tęczy. Dodatkowo przelotki są dziwnie dużej średnicy.

Edytowane przez Pawgas

witam !! pierwsza wersja jest wystawiona ( to jest sklep mojego kolegi - sorki że przez inne forum ale tak wychodzi )

http://www.pomorskiprzewodnikwedkarski.pl/forum/promocje-sklepowe/27370-sklep-wedkarski-piotr-mackowski-gdynia

wiem że jakiś kijek z drugiej serii też jest na sklepie - najlepiej zadzwonić do Piotra i pytać

witam !! pierwsza wersja jest wystawiona ( to jest sklep mojego kolegi - sorki że przez inne forum ale tak wychodzi )

http://www.pomorskiprzewodnikwedkarski.pl/forum/promocje-sklepowe/27370-sklep-wedkarski-piotr-mackowski-gdynia

wiem że jakiś kijek z drugiej serii też jest na sklepie - najlepiej zadzwonić do Piotra i pytać

:good: :good:

A mówiłem. Ruszysz wodza, a żołnierze przybiegna...z odsieczą :lol:

A widzsz Ty poprostu to lubisz :D Lubisz zamieszanie....ale zrozumiesz co żle robisz bo głupi widać nie jesteś... jest tu wielu takich co potrzebowało trochę czasu aby się dostosować,,,, a Ci co nie zdołali muszą się pojawiać co jakiś czas pod nowymi nickami... :D wiesz o co chodzi ... 

• Like 1