mtz 25 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Czy ktoś z Was zna to wędzisko?:www.wedkarskisprzet.pl/product_info.php?products_id=4780 Jezeli tak to bardzo chętnie posłucham o nim torszkę, bo ciężko w polskim necie cos o nim znaleźć. Edytowane 22 Listopada 2014 przez mtz25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Cena atrakcyjna, waga nie duża, a przy tym fajne parametry. Sam bym wziął, może ktoś coś naszkrobie na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedi Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 witam !!! miałem w ręce pierwszą wersję tego kijka - co prawda tylko w sklepie sobie pomachałem ale jedno mogę stwierdzić - straszna klucha , gibie się cały aż po rękojeść , opis że nadaje się pod blaszki 00-01 jak najbardziej prawdziwy , małe woblerki w rzece mogą być już poważnym wyzwaniem - według mnie nie poradzi sobie w szybszym nurcie , w przyszłym tygodniu będę w sklepie w którym jest dostępny pierwszy model to mogę cyknąć real fotki.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 witam !!! miałem w ręce pierwszą wersję tego kijka - co prawda tylko w sklepie sobie pomachałem ale jedno mogę stwierdzić - straszna klucha , gibie się cały aż po rękojeść , opis że nadaje się pod blaszki 00-01 jak najbardziej prawdziwy , małe woblerki w rzece mogą być już poważnym wyzwaniem - według mnie nie poradzi sobie w szybszym nurcie , w przyszłym tygodniu będę w sklepie w którym jest dostępny pierwszy model to mogę cyknąć real fotki.pozdrawiamMocowanie kołowrotka działa kancerogennie na stopkę.Fajna jest tylko cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedi Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 witam !! w pierwszym wypuscie tej wedki uchwyt jest normalny czyli plastikowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Oglądałem tą wędkę w tym sklepie i potwierdzam - klucha straszna. Wykonanie za tę kasę bardzo ładne tylko ten uchwyt jakoś mi nie pasuje, jednak metal jest zimny. No i porcelanki w przelotkach faktycznie mienią się wszystkimi kolorami tęczy. Dodatkowo przelotki są dziwnie dużej średnicy. Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Pawgas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Z ta dużą średnicą to może być akurat zaleta wczesną wiosną gdzie jeszcze zimno jest. Szkoda ze nie ma w tym sklepie tej drugiej wersji o ktorą pytalem, moze być ciut inna niz pierwsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedi Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 witam !! pierwsza wersja jest wystawiona ( to jest sklep mojego kolegi - sorki że przez inne forum ale tak wychodzi ) http://www.pomorskiprzewodnikwedkarski.pl/forum/promocje-sklepowe/27370-sklep-wedkarski-piotr-mackowski-gdynia wiem że jakiś kijek z drugiej serii też jest na sklepie - najlepiej zadzwonić do Piotra i pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 witam !! pierwsza wersja jest wystawiona ( to jest sklep mojego kolegi - sorki że przez inne forum ale tak wychodzi )http://www.pomorskiprzewodnikwedkarski.pl/forum/promocje-sklepowe/27370-sklep-wedkarski-piotr-mackowski-gdyniawiem że jakiś kijek z drugiej serii też jest na sklepie - najlepiej zadzwonić do Piotra i pytać :good: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja bym poczekał aż wypowie się GARBUS98 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) To dopiero za jakieś trzy, cztery godzinki.Aż ze szkoły wróci. Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Dagon 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja bym poczekał aż wypowie się GARBUS98 To dopiero za jakieś trzy, cztery godzinki.Aż ze szkoły wróci. hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Nie róbcie sobie kpiny z człowieka, no ludzie. Dajcie mu już spokuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Dajcie mu już spokuj. zrobimy to po lucku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 zrobimy to po luckuBijesz sobie posty widze, ale..."Z głupkami sie nie dyskutuje, przed głupkami trzeba sie bronić". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Bijesz sobie posty widze, ale..."Z głupkami sie nie dyskutuje, przed głupkami trzeba sie bronić".Obroń nas mistrzu..... Przed sobą zatem ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Obroń nas mistrzu..... Przed sobą zatem ..... Widze ze też dołączyłeś do klubu, a już myślalem że jednak...ale nie Edytowane 4 Grudnia 2014 przez mtz25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Widze ze też dołączyłeś do klubuCzytamAnalizujeTak wyszło .... Sorry taki mamy klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) CzytamAnalizujeTak wyszło .... Sorry taki mamy klimatA licznik bije...ale, zaraz, chyba sie już zbliża grupa wsparcia zaraz mi pojadą po reszcie Edytowane 4 Grudnia 2014 przez mtz25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Co ty tak o tym liczniku ??? Masz jakiś kompleks ?? Znasz taki wpis "mój stary to fanatyk wedkarstwa" ? Poszukaj na necie i przeczytaj... trochę tam widzę wspólnego między Twoimi wpisami a ta historią 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) zrobimy to po lucku Bijesz sobie posty widze, ale..."Z głupkami sie nie dyskutuje, przed głupkami trzeba sie bronić".Patrząc na pittowego avatara to mam wrażenie, że odgapiasz Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Jack__Daniels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 A licznik bije...ale, zaraz, chyba sie już zbliża grupa wsparcia zaraz mi pojadą po reszcie Nie chcesz żeby po Tobie jechali ?? Przecież sam prowokuje do tego... Pomysł co piszesz .... I jak ... Zapomną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 A licznik bije...ale, zaraz, chyba sie już zbliża grupa wsparcia zaraz mi pojadą po reszcie hmmmm... patrząc na datę Twojej rejestracji i ilość postów, które przez ten czas natłukłeś ... no cóż, mi do Ciebie jeszcze sporo brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 A mówiłem. Ruszysz wodza, a żołnierze przybiegna...z odsieczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 A mówiłem. Ruszysz wodza, a żołnierze przybiegna...z odsieczą A widzsz Ty poprostu to lubisz Lubisz zamieszanie....ale zrozumiesz co żle robisz bo głupi widać nie jesteś... jest tu wielu takich co potrzebowało trochę czasu aby się dostosować,,,, a Ci co nie zdołali muszą się pojawiać co jakiś czas pod nowymi nickami... wiesz o co chodzi ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi