Bujo Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Arogancja ludzi w tym kraju poraża. Wyjedz z kraju, wyjedz z jerkbaita, szkoda stresow i cisnien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 tak mi się jeszcze dowcip przypomniał: Majster do czeladnika:- Tu jest zawór. O 20.00 go odkręcasz, a o 6.00 zakręcasz, kapujesz?- Nie.- Kuźwa. To zawór. O 20.00 - odkręcasz, a o 6.00 zakręcasz, rozumiesz?- Nie.- Żesz w mordę kopany... To jest zawór. O 20.00 go odkręcasz, a o 6.00zakręcasz, pojmujesz?- Panie majster, czy pan jesteś debilem?! Trzeci raz mówię, że NIE ROZUMIEM! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq6www Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam forumowiczów.. Przeglądając oferty sklepów wędkarskich online natknąłem się na tego kija do spiningu QUANTUM JOKER L 2,40m 2-25g. Ktoś z Was miał z nim do czynienia? Jakieś opinie będą bardzo mile widziene. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq6www Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam forumowiczów.. Przeglądając oferty sklepów wędkarskich online natknąłem się na tego kija do spiningu QUANTUM JOKER L 2,40m 2-25g. Ktoś z Was miał z nim do czynienia? Jakieś opinie będą bardzo mile widziene. Z góry dziękuję .Halo Halo moderatorzy ... NIE ŚPIMY... wątek dotyczy kija firmy Quantum... znalazłem raptem 3 rzeczowe w miarę wypowiedzi.. reszta to bicie piany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Wpada Nowy na salony i zaczyna... Przepraszam Rafał, to tylko taki żart i nie mogłem się powstrzymać Nie bierz tego absolutnie do siebie. Odkopałeś wątek z przed dwóch lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi