krzysztof27031 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Korzystał bądź korzysta ktoś obecnie z tego blanku?? nie znalazłem tu żadnego tematu o tym blanku więc pytam. Interesuje mnie czy ta czułość blanku jest tak wspaniała jak pisze o niej producent i jak ten kijek zachowuje sie pod ryba i w czasie rzutu minimalnym i maksymalnym ciężarem wyrzutowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) . Edytowane 23 Listopada 2014 przez majatony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Jest na forum temat poświęcony pracowni FA, możesz znaleźć tam mnóstwo informacji. Kolega MrWhite w swoim autorskim wątku też mocno testował blanki hersa'a. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Jest na forum temat poświęcony pracowni FA, możesz znaleźć tam mnóstwo informacji. Kolega MrWhite w swoim autorskim wątku też mocno testował blanki hersa'a.a widzisz nie zauważełem, w takim razie dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Na priv to numery totka mu podaj dawaj tutaj,na pewno więcej osób jest zainteresowanych opinią użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) a widzisz nie zauważełem, w takim razie dzięki za podpowiedźŁap jeszcze linki http://jerkbait.pl/topic/5103-fishingart-pracownia-rodbuildingowa/page-69 http://jerkbait.pl/topic/15634-mnie-te%C5%BC-ta-choroba-dotkn%C4%99%C5%82a/page-11 Edytowane 22 Listopada 2014 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Łap jeszcze linki http://jerkbait.pl/topic/5103-fishingart-pracownia-rodbuildingowa/page-69 http://jerkbait.pl/topic/15634-mnie-te%C5%BC-ta-choroba-dotkn%C4%99%C5%82a/page-11dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) . Edytowane 23 Listopada 2014 przez majatony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 bo znowu ktos mi napisze ze jakies niefarty mamCzyżby jakiś problem ze spigotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 niestety nie kolegobo znowu ktos mi napisze ze jakies niefarty mamlepiej sie nie oddzywac pozdrawiamRozumiem , nie mam więcej pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Czyżby jakiś problem ze spigotem? Hers nie jest robiony na spigocie.Zlacze put over. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 niestety nie kolegobo znowu ktos mi napisze ze jakies niefarty mamlepiej sie nie oddzywac pozdrawiamŻe co, że się łamią...No to fakt, łamią się jak cholera, ale kto by się w tym kraju nie łamał.Sorry, taki mamy klimat. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi