Salmo_Salar Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 WitajcieZaproponujcie mi jakąś wędke z oferty krajowej. Wędka ma być pod multik low-profil. Mam zamiar używać przynęt o ciężarze 10-30 g. Cena multika do 500 zł, wędka do 300 zł. Co do wędki myślę nad Jaxonem XT-Pro 10-35 g długość 1,95 m.Pozdr.Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 @Salmo a czy są jakieś szczególne przesłanki że wędka musi być produkcji krajowej? Bo za +200zł masz np. serie Triumph Casting opisywana w jednym z ostatnich artykułów. Niby też produkowana w azji, ale mysle ze nie ma nawet co porównywac Sa modele M i MH dlugosci 6'6, w sumie bardziej chyba nada sie ten M (wlasnie trzymam go w reku, he he) bo lepiej sobie poradzi przy tych 10 gramach. Ale 35 dla tego kija to bedzie raczej za duzo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi