Skocz do zawartości

Kołowrotek 2000-2500 do 500 zł.

Zwijadełko

Rekomendowane odpowiedzi

Rezerwacja STELKI też jest. ;) .  To i na Alle pewnie się cosik niedługo pokaże :P

Każdy orze jak może :P  Tutaj przynajmniej kolega płaci za towar, który potem wystawia ;)  Nie etyczne, ale legalne, niestety.

Są natomiast ludziki, którzy potrafią sprzedawać sprzęt którego nie posiadają :D . Śledzi taki aukcje na jakimś "ibeju" czy gdzie tam, kopiuje zdjęcia i wystawia ogłoszenie na jakimś forum. Kupujący płaci kasę i dłuugo czeka zanim tamten kupi i ściągnie z zagramanicy :)  Handelek bez kosztów własnych, i kasa do rączki. Też legal....

Prześledź proszę cały wątek tej histori naszego kolegi ,a potem się wypowiedz !!!!!!!!!!!!!!!! czy byłbyś zadowolony kupując coś od niego????????????????. Pozdrawiam.

Czy ja napisałem, żebym kupił? Że to pochwalam? Napisałem, że jest legelne, ale nie etyczne! I podałem inny przykład. Może byś tak prześledził moją wypowiedź, jak ja śledzę cały wątek?

Licytowałem tego Turka i szczerze żałuję :angry:

Tu link do zakończonej oferty:

http://allegro.pl/daiwa-tournament-x-2000-c-i4785421823.html

Co prawda tylko jedno foto,ale WYDAJE sie ,że wszystko jest ok, razem z opisem.

A co przynióśł listonosz w piątek? Turka- takiego jak na zdjęciu z tym ,że sprzedający (użyłbym innego słowa ,ale forumowa cenzura na to nie pozwala) zapomniał wspomnieć o małym urazie kołowrotka:

7ef67c74f5410237med.jpg

Zaskoczony i ,nie ukrywam, z pretensjami piszę do sprzedającego ,że coś jest nie halo. A co usłyszałem? 

-To normalne ślady użytkowania...-

Wy też rzucacie kołowrotkiem i wyginacie kabłąk w momencie gdy w młynku przytrze siuę dupka i korbka?

Przepraszam,że oftopuje,ale niech i to bedzie tez przestroga dla innych gdyby gościu miał coś (teraz Tournamenta ,a w cześniej miał Emblema) jeszcze sprzedawać

Tutaj też jest [ był ??? ] kabłąk rurkowy.

Przemku to kołowrotek z dłuższą historią :P ;)

za górami za lasami.....

-babciu dlaczego masz odpalone dwa kompy i zamiast iść na ryby siedzisz w domu ?

--żeby nie stracić żadnej okazji na jerku ani allegro

-babciu a skąd masz tyle hajsu i mlynkow daiwy ?

--bo żeruje perfidnie na użytkownikach jerkbaita.

:D

Edytowane przez Qowax001
  • Like 9

za górami za lasami.....

-babciu dlaczego masz odpalone dwa kompy i zamiast iść na ryby siedzisz w domu ?

--żeby nie stracić żadnej okazji na jerku ani allegro

-babciu a skąd masz tyle hajsu i mlynkow daiwy ?

--bo żeruje perfidnie na użytkownikach jerkbaita.

:D

Dokładnie ,  :D  :D  :D ale co tam kurz już opadł i widzę że wszystko wróciło do normy  :angry:  :angry:  :angry: żałosne to !!!!

Zawsze możesz dać ogłoszenie w odpowiednim dziale a potem sprzedać z nawiązką i oczywiście dopisać " normalne ślady użytkowania".

ale ja chcę Polke ewentualnie jakąś soczystą Wloszke czy Hiszpanke a jak wszyscy wiemy takie nie występowały w wersji Jdm z wkrecana korba, później same problemy z odsprzedaza.....

a ja polecam okume trio :D lepiej jak zaubery wypada pomijajac srednice szpuli,

Kolega Qowax001 ma rację. Dopowiem, że koł. Trio Okumy jest o klasę lepszy od Zaubera i Reda. Trio ma maślaną pracę, jest pięknie spasowany i trwały, nie ima się go rdza. Na klenie i jazie wystarcza rozmiar 20, na cięższe łowienie tych ryb i pstrągów, boleni - 30. Przecena dotyczy tylko i wyłącznie niewielkiej ilości resztki kołowrotków - w Dragonie opróżniamy magazyny celem przygotowania powierzchni pod nowe dostawy (poszerzone o dodatkowe modele).

A jeżeli chcesz wydać 500 lub więcej zł na inny, to obejrzyj Helios Gold - całą plejadę maszynek innych firm pozostawia w tyle.

Czasy Shimano (nowego) do 500 zł minęły - obecnie to przeciętna jakość, niegdysiejsze dobre Shimano zaczyna się w cenie ponad 500 zł.

pozdrawiam

Kolega Qowax001 ma rację. Dopowiem, że koł. Trio Okumy jest o klasę lepszy od Zaubera i Reda. Trio ma maślaną pracę, jest pięknie spasowany i trwały, nie ima się go rdza. Na klenie i jazie wystarcza rozmiar 20, na cięższe łowienie tych ryb i pstrągów, boleni - 30. Przecena dotyczy tylko i wyłącznie niewielkiej ilości resztki kołowrotków - w Dragonie opróżniamy magazyny celem przygotowania powierzchni pod nowe dostawy (poszerzone o dodatkowe modele).

A jeżeli chcesz wydać 500 lub więcej zł na inny, to obejrzyj Helios Gold - całą plejadę maszynek innych firm pozostawia w tyle.

Czasy Shimano (nowego) do 500 zł minęły - obecnie to przeciętna jakość, niegdysiejsze dobre Shimano zaczyna się w cenie ponad 500 zł.

pozdrawiam

Po takiej opinii jak nic zaroi się na giełdzie od zauberów i red arc'ów :) Po co komu kołowortek za dwa tysiące złotych jak trio ma maślaną pracę... Aaa i mam pytanie. Co oznacza trwały???  Po jakim czasie, po ilu godzinach nad wodą i z jakimi przynętami można powiedzieć że coś jest trwałe???