Trotka Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Sprzedać nie mogę bo jakbym śmiał? A wyważenie jest faktycznie świetne. Co do trwałości to liczę się z tym że z czasem będzie się korek wyrabiał, ale wygoda uchwytu jest ponad wszystko inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 A spod czyjej ręki wyszedł ten kijek, bo z opisu na zdjęciach nie rozszyfrowałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Kijek robił Sławek Nowicki z Salara, a w następnego mam zamiar wrobić Fatso, chociaż zastanawiam się czy przypadkiem nie będę mu w tym osobiście przeszkadzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Nie wie ktoś przypadkiem gdzie oprócz FishingArt można kupić blanki ALPSa. Chodzi konkretnie o model 9' 3pc 20-30lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi