dragon@ Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Testy plecionek:http://spincasting.ru/news/articles/news_65.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 po testach 5kg odwarznik liniowo z podszarpaniami zero reakcji , na polomarze tez no problem Sratoga forever. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Testy plecionek:http://spincasting.ru/news/articles/news_65.html Super, dzięki za linka. po testach 5kg odwarznik liniowo z podszarpaniami zero reakcji , na polomarze tez no problem Sratoga forever. Czyli na palomarze podniosłeś 5 kg na plecionce, której deklarowana przez producenta moc wynosi 10lb? Chyba zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 po testach 5kg odwarznik liniowo z podszarpaniami zero reakcji , na polomarze tez no problem Sratoga forever. Daj jakiegoś sprawdzonego linka do tych plecionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 jutro tak podnioslem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Cześć, po pierwsze widzę że rosyjscy koledzy testują na takiej samej wadze i na bezwęzłowym krętliku jak moje. Wyniki też mamy podobne. Po drugie dyskusję o innych plecionkach proponuję kontynuować w wątku " Plecionka która" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 https://pl.aliexpress.com/item/Free-shipping-300m-330Yard-8-strand-Braided-fishing-line-fishing-tackle-6-30lb-12-colors-available/32243165096.html?spm=2114.13010608.0.0.LB68aV&detailNewVersion=&categoryId=100005541 Prosze tu jest link gdzie kupujé. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Testy plecionek:http://spincasting.ru/news/articles/news_65.htmlBardzo ciekawe testy. Dzięki. po testach 5kg odwarznik liniowo z podszarpaniami zero reakcji , na polomarze tez no problem Sratoga forever.W cuda nie wierzę, przymierzasz się do dystrybucji tej plecionki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 a nagrac tobie filmik ? ma w du... wszelkie dystry... jestem wedkaezem nie handlarzem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Ooo, już twardowski "tester" aleksander podchodzi wrogo do innej plecionki niż mikado. Rozumiem strach, bo można stracić kilka procent rynku kupujących gumofilców na rzecz czegoś lepszego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Alex przez Ciebie o poranku blédy zaspany porobilem. Nie nie bede niczego dyst.... ta plecionka to po prostu kozak i polecam ja dlatego zeby niektorzy sami sie przekonali.. A kolo z linku w ali to nie moj kuzyn hhe . pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Nie denerwuj się. Po prostu nie wierzę w cuda. Jeśli możesz nagrać filmik (jeśli będziesz miał wolną chwilę) to byłbym wdzięczny i chyba nie tylko ja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Jak najbardziej w przypływie chwili wstawię filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Jest filmik ale nie wiem jak go podać , dodam ze po filmie zalozylem 6.25kg na polomarze nie ma problemu wiecej nie prubowalem bo tnie mi reke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Jest filmik ale nie wiem jak go podać , dodam że po filmie założyłem 6.25kg na palomarze nie ma problemu więcej nie próbowałem bo tnie mi rękę Wrzuć na youtube i daj link. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 nie mam you tube zaraz zaloze konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 To jest kolor biały czy szary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 To jest bialy, wpadający w pół przezroczysty , jedwabny o tak i z takich samych cieniutkich włókien składa się ta linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 motka 10lb nie masz do odsprzedania na testy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Dzięki. To ważne bo zdarza się że inny kolor to inna plecionka A miałeś kontakt z żółtą albo jakąś jaskrawą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Zółta , ale 4ro splotowa , piekielna momc i brak odbarwien po 3 miesiacach. Nie nie mam, mam tylko ten i jeszcze mi sie nie zużył ale zamierzam dokupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Bardzo ciekawe testy. Dzięki. W cuda nie wierzę, przymierzasz się do dystrybucji tej plecionki? Cuda ? A co to za cuda 5 kg podnieść ? Mogę Ci wymienić kilka cienkich linek co to robią bez piszczenia + jak widać ta z testu kolegi @FRS1985 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Filmik powinien być zatytułowany: "Promotorzy mikado jej nienawidzą. Sprawdź możliwości saratogi." Do mnie przyszły już dwa motki Kast King - 6lb i 10lb. W sumie 800m plecionki za nieco ponad 60zł. Pierwsze wrażenie pozytywne. Mam nadzieję, że nad wodą też się sprawdzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czanklas22 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Zółta , ale 4ro splotowa , piekielna momc i brak odbarwien po 3 miesiacach. Nie nie mam, mam tylko ten i jeszcze mi sie nie zużył ale zamierzam dokupić. Posiadam żółtą, kolor już przy nawijaniu schodził, po kilku wyprawach strasznie straciła kolor, jest mega blada, słabo widać nad woda śledząc opad. Co do mocy ok. kolega na 0,08 bez problemu wyciągał ryby do 90cm jednak płowienie koloru strasznie daje się we znaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi