asafa Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam. Szukam jakiejś wędki do 200 zł i zainteresował mnie ten konkretny model. Moze ktos miał styczność ? albo moze polecic cos godnego do tej kwoty, bede wdzieczny za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 witaj na stronie jerkbait.pl odzew? bardzo chetnie, mysle, ze po takim zaprezentowaniu sie, nikt nie bedzie chcial z toba robic interesow na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 W tym przypadku jest to prośba o opinie i nic więcej, ale ok rozumiem, to sie juz nie powtórzy, dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
savior Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 liczysz na opinie w dziale Sprzedam/kupię/zamienię/oddam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 W takim razie mój błąd, byłem przekonany, że napisałem to w innym dziale, może to wynika z tego, że jestem tutaj nowy. Jeśli jest to możliwe, to proszę moda o przeniesienie tematu i po sprawie/smiechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian88888 Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 @pitt, jak widze takie uwagi jak Twoja to przestaje mi się chcieć zaglądać na to forum.. Jesteś żałosny, człowiek się pyta tylko o opinie.. A sam kiedyś napewno też zaczynałeś od pierwszego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacaré Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Taki juz Pitt'a charme Ale tu mu pewnie chodzilo o ta drobnostke w profilu uzytkownika w polu Imie/Nazwisko: acotokogo... -nie tresc wypowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ok, ok zmieniłem juz to nieszczęsne pole - po prostu wpisałem cotokogo nie przypuszczając, że może to kogoś interesować a tym bardziej, że ktoś się przyczepi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Jesteś żałosnyta wypowiedz juz nie ma nic wspolnego z ustosunkowaniem sie do cudzego pogladu czy tez wypowiedzi tylko najzwyczajniej w swiecie jest obrazliwa, wiec grzecznie radze, zebys wyhamowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi