mackot_88 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Jak w temacie, proszę o opinie o tym kijku...Łowienie z pontonu/łodzi, gumy z główkami do 35g, większe obrotówki, ewentualnie Real Eel 15-20cm Z góry dziękuje Edytowane 23 Listopada 2014 przez mackot_88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graf74 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Widzę kolega nie doczekał się odpowiedzi a szkoda, bo mnie też ten kijek po głowie chodzi.Może coś wychodzi jak się w dobrej cenie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 no nie doczekałem,ale i tak kupiłem ten kijek i jest póki co ok:-) niby c.w. do 35g,ale ma spory zapas mocy i myślę,że da radę i przy większych obciążeniach:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graf74 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 To może jakieś swoje wrażenia opiszesz z użytkowania?Byłoby miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Póki co ciężko mi cokolwiek napisać, bo wędka była ze mną 2 razy nad wodą Więcej będę mógł napisać przynajmniej po 10tej wyprawie Na pewno dam znać Powiem tylko, że jest zaje***** czuła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi