wicestary Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Potrzebuję opinii o tym kołowrotku jeżeli ktoś używał do spinningowania. Jak z jego żywotnością i pracą? Zastanawiam się czy składana rączka w tym kołowrotku nie dostanie luzów po dłuższym użytkowaniu? Mogę go kupić za ok 200 zł w bardzo dobrym stanie i się zastanawiam czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 To jest to samo co do śrubki co daiwa exceler plus , tylko z podwójną korba która luzu nie dostaje, warto czy nie warto sam pomyśl czy ją chcesz, złe nie są ale i nieszczególnie epickie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Całkiem poprawny kołowrotek. Łowiłem nim dwa sezony. Jeżeli bierzesz go pod takie ryby jak kleń/jaź czy ewentualnie pstrąg to spokojnie sobie poradzi. korbka większych luzów nie dostaje. Sprzedałem ostatnio takiego i gdyby nie fakt, że potrzebowalem kasy to pewnie jeszcze nie jeden sezon by u mnie przy lekkim spinie hulał. 200 zł to uczciwe pieniądze jak za ten młynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Wiec ja jako kupiec powyższego juz wspomnianego :-) również nie polecałbym go do rzecznej orki ale zastosowania jak koledzy napisali a spisuje się bardzo fajnie duża szpula kręci jak na tą cenę bardzo gładko i zwykle ma 2 szpule metalowe e w zestawie :-) mam takowe dwa i jak na mój gust w tych pieniądzach polecam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicestary Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Dzięki za pomoc. Zastanowię się jeszcze bo pojawiła się opcja kupna Daiwy Legalis 2506 nówki za 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa68 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Kołowrotek bardzo przeciętny,topowe solidne rzemiosło ,nie ma się zbytnio czego czepiać więc w tej cenie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi