zgbietko Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Witam.Bardzo proszę o opinie odnośnie tej wędki. Jest to wędka 6 częściowa. Proszę o informacje czy warto łowić tym nietypowym dla mnie sprzętem, i czy ktoś ma jakieś doświadczenia przy połowie tak krótkimi wędkami z brzegu. Jestem początkującym wędkarzem i każda opinia będzie dla mnie bardzo cenna.Specyfikacja:6'6"; Light Action; Lure1/8 -1/4oz; Line 4-8lb; #6Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Napisz proszę trochę więcej informacji do czego chciałbyś zastosować ten kij, łowienie z brzegu to bardzo ogólne pojęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgbietko Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 chcialbym głownie uzywac go do lowienia okoni na male twistery i inne lekkie przynety. Najcześciej bede łowil wlasnie z brzegu na spokojnej rzece lub zbiorniku zaporowym, czyli na wodach bez silnego nurtu. Tak jak pisalem nastawiam sie raczej na okonie, ale chciałbym aby kij pordzil sobie tez z holem szczupaka czy sandacza który moze okazac sie czestym przylowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi