adrionn911 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Może i coś w tym jest Czy wędzisko St. Croix Avid 9'6 10lb 5/8oz sprawdzi się w takich warunkach? Jest do 18g, a dolny zakres? Jaką ma akcję? Woblerki do 5-6cm gumki na główkach 6g max 10g w silnym nurcie. Czasem Boleń na lekko. Edytowane 28 Grudnia 2014 przez adrionn911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Do tego ten avid jest stworzony. To blank serii Salmon&Steelhead więc nie poddaje się tak łatwo . Mam takowy na zbyciu i gdyby nie to, że przeszkadza mi jego długość ( moja warta nie wymaga takiej długości i zdecydowanie bardziej wolę krótsze wędki ) to zostawiłbym go sobie na pewno. Łowiłem nim od małych 2gr groszków do rh2011 10cm 16gr. Większość boleniowych przecinaków do 7-8 cm także obsługuje. Trzyma ryby bardo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Miło to słyszeć, ja raczej poszukam wersji IPC, no ido zakupu jeszcze mam czas Łowisz poniżej czy powyżej? Bo ja poniżej, sporo wędkarzy z Łodzi przyjeżdża w moje okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi