Kubson Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Witam Dziś wieczorkiem byłem z kolegą na sandaczowym rekonesansie. Sandacze coś tam współpracowały , niestety nie takie o jakich myśleliśmy. Na jednej z miejscówek, wyżej wspomniany towarzysz wędkarskich wypadów ma branie na woblera...po 5 minutach holu jesteśmy przekonani że usiadł sensowny mętnooki...po czym następuje miła niespodzianka . PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Gratulacje. Fajnie, ze sie Wam udalo bo i fotka ladna wyszla. Jak doszlismy z Pawłem bylo juz po wszystkim... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Gratulacje chłopaki, i dla łowcy i dla fotografa widać że swoją wodę macie nieźle obcykaną i praktycznie potraficie w niej liczyć ryby na sztuki (swoją drogą, to fajny argument na rzecz złów i wypuść jeśli w sezonie dwa razy łowi się tą samą rybę). Mam nadzieję że następnym razem jak się spotkamy dacie się namówić na kufelek grzanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Chłopak widać ma rękę do tych brzan Pogratuluj ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Niewiedziec czemu, tej brzance łza spływa na zdjeciu. Wszak na zacnych chłopakow trafiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek76 Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Jak ja żałuję, że wczoraj mnie z wami nie było.... Czułem, że coś się wydarzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_OB Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Ty przynajmniej wiedziałeś, że idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Dzięki wszystkim za miłe słowa Niestety ja mało browarkowy jestem, a jak już idę nad wodę to nie chce mi się innych rzeczy Co innego to planowane spotkanie, z chęcią posiedziałbym przy Coli i pogawędził. Mam nadzieje że trafiliście w barze po wymiarku...tfu..znaczy się po calaku Daniel, na pewno przekaże gratulację. Marcel, płakała bo to już raczej ostatnie spotkanie z nami w tym sezonie Maciek, Karol...damy radę, już niedługo. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 o tak, przytulilismy z Gumem po wymiarku, a jakze mozesz wpasc i na cole z tym ze nie wiem czy w tym lokalu podaja takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Konkretna ta brzana.Gratulacje. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi