Skocz do zawartości

casting.Abu.Garcia

jedrek115

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, wykopalem w domu stary casting Abu i za żadne skarby nie wiem do czego on może służyć :) ma bardzo krótki dolnik, można powiedzieć że go nie ma. Uchwyt fuji jak i ta dziwna gumowa gałka o fakturze skóry węża na końcu też sygnowana fuji :) postaram się wrzucić zdjęcia jak wrócę z pracy :) znalazłem w sieci podobna o nazwie matching ag casting rod. Także jak ktoś ma info co to i do czego to proszę o info. Aaaa z tego co widzę jest to szklak robiony w Korei. Dzięki z góry za info :)

Edytowane przez jedrek115

Nie byłbym sobą gdybym nie zabrał głosu w tak fascynującym wątku!

Panowie, wykopalem w domu stary casting Abu i za żadne skarby nie wiem do czego on może służyć :) ma bardzo krótki dolnik, można powiedzieć że go nie ma.

Po dogłębnej analizie zagadnienia zgłosiłbym 3 różne opcje zastosowania:

1. Uprawa fasoli

uprawa_fasoli11.jpg

2. Rzut dzidą

zh200124.jpg

Wersja 3.0 High Level

70ed3e3b581280bc0c70a21e8a47bd9d3a4d8a77

3. Ostatecznie łowienie ryb jak na pistol handle przystało

10193-thumb.jpg

100_0542.jpg

*- nothing personal ;)

Abu z lat '80 Matching AG Casting Rod

$T2eC16N,!wsE9suw)j)MBSMeYYlRDw~~60_57.J

• Like 2

Nie zrozumiałam chyba tego postu ale chyba nie jest to nic obrazliwego hehe :) a co do wędki tak to ta :) inny kolor ale tak samo wygląda :)

Panowie, wykopalem w domu stary casting Abu i za żadne skarby nie wiem do czego on może służyć :) ma bardzo krótki dolnik, można powiedzieć że go nie ma. Uchwyt fuji jak i ta dziwna gumowa gałka o fakturze skóry węża na końcu też sygnowana fuji :) postaram się wrzucić zdjęcia jak wrócę z pracy :) znalazłem w sieci podobna o nazwie matching ag casting rod. Także jak ktoś ma info co to i do czego to proszę o info. Aaaa z tego co widzę jest to szklak robiony w Korei. Dzięki z góry za info :)

Who is who? Nie zrozumiałam czy znalazłem. Gender ?

eeee tam, szef nie widzi ale to forum nie zna litosci :P  chociaz, jak sie lepiej zastanowic, to z wczoraj na dzis jeden udowodniony morderca ryb dostal amnestje ... hmmm ... wiec wychodze z zalozenia, ze aldo raine wiedzial co robi, wdzianko zawsze mozna zmienic ... niewazna dygresja na marginesie :rolleyes:

Jest to konstrukcja z włókna szklanego, w tamtych latach produkowano głównie takie wędki, technologia mat węglowych stosowana w większości dzisiejszych wędek nie istniała lub dopiero raczkowała. Tzw szklaki są cenione przez wędkarzy do dnia dzisiejszego, wędka jednoręczna po to żeby miękkim płynnym i finezyjnym ruchem nadać przynęcie odpowiedni pęd przy wyrzucie, po to żeby silne agresywnie walczące ryby nie spadały.