jedrek115 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Panowie, wykopalem w domu stary casting Abu i za żadne skarby nie wiem do czego on może służyć ma bardzo krótki dolnik, można powiedzieć że go nie ma. Uchwyt fuji jak i ta dziwna gumowa gałka o fakturze skóry węża na końcu też sygnowana fuji postaram się wrzucić zdjęcia jak wrócę z pracy znalazłem w sieci podobna o nazwie matching ag casting rod. Także jak ktoś ma info co to i do czego to proszę o info. Aaaa z tego co widzę jest to szklak robiony w Korei. Dzięki z góry za info Edytowane 25 Listopada 2014 przez jedrek115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Wsyp fotkę do działu retro, tam są fachowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Gdzie ów taki się znajduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Sprzęt retro, chyba tu w spinningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Nie byłbym sobą gdybym nie zabrał głosu w tak fascynującym wątku! Panowie, wykopalem w domu stary casting Abu i za żadne skarby nie wiem do czego on może służyć ma bardzo krótki dolnik, można powiedzieć że go nie ma. Po dogłębnej analizie zagadnienia zgłosiłbym 3 różne opcje zastosowania: 1. Uprawa fasoli 2. Rzut dzidą Wersja 3.0 High Level 3. Ostatecznie łowienie ryb jak na pistol handle przystało *- nothing personal Abu z lat '80 Matching AG Casting Rod 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Nie zrozumiałam chyba tego postu ale chyba nie jest to nic obrazliwego hehe a co do wędki tak to ta inny kolor ale tak samo wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Nie zrozumiałam chyba tego postu ale chyba nie jest to nic obrazliwego hehe a co do wędki tak to ta inny kolor ale tak samo wygląda Panowie, wykopalem w domu stary casting Abu i za żadne skarby nie wiem do czego on może służyć ma bardzo krótki dolnik, można powiedzieć że go nie ma. Uchwyt fuji jak i ta dziwna gumowa gałka o fakturze skóry węża na końcu też sygnowana fuji postaram się wrzucić zdjęcia jak wrócę z pracy znalazłem w sieci podobna o nazwie matching ag casting rod. Także jak ktoś ma info co to i do czego to proszę o info. Aaaa z tego co widzę jest to szklak robiony w Korei. Dzięki z góry za info Who is who? Nie zrozumiałam czy znalazłem. Gender ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Haha tak tak nasmiewajcie się ze mnie szybkie pisanie na.komórce żeby szef.nie widział nie popłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 eeee tam, szef nie widzi ale to forum nie zna litosci chociaz, jak sie lepiej zastanowic, to z wczoraj na dzis jeden udowodniony morderca ryb dostal amnestje ... hmmm ... wiec wychodze z zalozenia, ze aldo raine wiedzial co robi, wdzianko zawsze mozna zmienic ... niewazna dygresja na marginesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 To znajdzie się ktoś kto.mi wytłumaczy po co ktoś wgl się trudzil i wyprodukował.tego gietkiego jak bat na konia kija?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Jest to konstrukcja z włókna szklanego, w tamtych latach produkowano głównie takie wędki, technologia mat węglowych stosowana w większości dzisiejszych wędek nie istniała lub dopiero raczkowała. Tzw szklaki są cenione przez wędkarzy do dnia dzisiejszego, wędka jednoręczna po to żeby miękkim płynnym i finezyjnym ruchem nadać przynęcie odpowiedni pęd przy wyrzucie, po to żeby silne agresywnie walczące ryby nie spadały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Oo to już konkretną odpowiedz a co z jej ciężarem.... Jest cholernie ciężka rzucić zapewne się da czymś lekkim ale zaciac spora rybę a później ja wyholowac bez dolnika... Chociaż może warto spróbowac, po miesiącu przedramie z kamienia będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonet Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 silne agresywnie walczące ryby, ciekawe gdzie one sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Np w słonej wodzie, ryby takie jak czerniak. Łowione z brzegu o wadze powyżej 1kg dają niesamowitego kopa na kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Przy wadze samej wędki + braku dolnika nawet szczupaczek 3 kg to potwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 ano po to, ze odkryl wlokno szklane i postanowil odjesc od produkcji konskich batow z bambusa lub oszczepow z metalu ...to sie nazywa postep http://jerkbait.pl/page/index.php/index.html/_/artykuly/jerking-%E2%80%93-geneza-r19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Dobra może to źle ujalem. Bo w tamtych czasach różne dziwne rzeczy były nowościami i kosmicznymi technologiami a więc czy ktoś widzi jakieś wędkarskie zastosowanie dla niej w dzisiejszych czasach? prócz uprawy fasoli itp haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 lowienie na woblery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 No to w takim razie będę musiał ją gdzieś dać do przezbrojenia albo puścić w świat w takim stanie jakim jest pomijając to ze nie.łowie castem to i woblerami raz na ruski rok dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Przezbroić taki kij...grzech śmiertelny! ale mi go nie sprzedasz bo chyba już poszedł w innym wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi