andrzej525 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam wszystkich!! Jakiś czas temu w temacie o FishingArt obiecałem powrzucać zdjęcia karpiówek na blankach rodzimej manufaktury więc to robię Pierwsze to Tramontan nano 12ft 3,2 lb zbrojony w Fuji K od 50 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Kolejny Tramontan nano 13ft 3.5 lb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Kolejny to coś subtelniejszego na nieduże zbiorniki Hermatan 12ft 2.5lb 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Kurde najładniejsze karpiówki jakie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Kolejny Hermatan teraz oczko wyżej 12ft 2,75lb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Dzieki Nie lubię robić zdjęć i fotograf ze mnie do d..... ale coś tam można zobaczyć. Jeszcze UL Matagi robiony dla kolegi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Kurde najładniejsze karpiówki jakie widziałem Bo to customy kolego. Ładnie ładnie. A możesz napisac jak wagowo wyszedł ten MATAGI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 A tu w trakcie budowy Tramontan w oplocie z maty 3k 13ft 3.5lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 matagi wyszło dokładnie 95gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Pietrus, wiem wiem....wędki na plus bardzo, zarówno karpiówki jak i matagi.Andrzej jeszcze takie pytanko, to odręczny opis?http://jerkbait.pl/uploads/monthly_11_2014/post-49528-0-51704000-1416914790.jpg Edytowane 25 Listopada 2014 przez apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Pietrus, wiem wiem....wędki na plus bardzo, zarówno karpiówki jak i matagi. Andrzej jeszcze takie pytanko, to odręczny opis?http://jerkbait.pl/uploads/monthly_11_2014/post-49528-0-51704000-1416914790.jpg Tak odręczny jednak zawsze używałem rapitograf teraz przerzuciłem sie na pióro i wygląda znacznie lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Naklejki FA, więc nie byłem pewien co do opisu.Eleganckie opisy, aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam,Opisy na blankach naprawdę są kapitalne, niby mała rzecz, ale przydaje wykonaniu dodatkowego charakteru.Co do designu nie zabieram głosu, bo to jest zawsze sprawa indywidualna, podobnie jak i kwestie zbrojenia, natomiast wygląda wszystko na czystą i przemyślaną robotę, także mogę pogratulować.Mam jednak małą prośbę, czy jest opcja na umieszczenie zdjęć patyków w dwóch składach w całości obok siebie, bo tylko tak można zerknać na koncepcję zbrojenia, układ i wygląd rękojeści, zastosowany set przelotek, itd. Składanie w całość kija w wyobraźni z fragmentów na zdjęciach to koszmar, przynajmniej dla mnie Z góry dziękuję, a na pewno kije są warte zaprezentowania w całości PozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukanio Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Hej,Bardzo ładnie wykonane patyki, szczególnie podoba mi się Matagi. 100% w moim klimacie.Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Piękny lakier, czysta robota, choć osobiście omotki dawałbym ciut krótsze Rzecz gustu Opisy - z charakterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Hej,Bardzo ładnie wykonane patyki, szczególnie podoba mi się Matagi. 100% w moim klimacie.Pozdrawiam ŁukaszTeż podoba mi się MATAGI.Czy to wersja na Spigocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viridis7 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Matagi poprostu bajka, już po pierwszych testach, super patyk!!! Dzięki Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukanio Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Bardzo ubolewam nad tym, że nie ma w jednym kawałku, bo już zapewne miałbym go w moim arsenale okoniowym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam,Opisy na blankach naprawdę są kapitalne, niby mała rzecz, ale przydaje wykonaniu dodatkowego charakteru.Co do designu nie zabieram głosu, bo to jest zawsze sprawa indywidualna, podobnie jak i kwestie zbrojenia, natomiast wygląda wszystko na czystą i przemyślaną robotę, także mogę pogratulować.Mam jednak małą prośbę, czy jest opcja na umieszczenie zdjęć patyków w dwóch składach w całości obok siebie, bo tylko tak można zerknać na koncepcję zbrojenia, układ i wygląd rękojeści, zastosowany set przelotek, itd. Składanie w całość kija w wyobraźni z fragmentów na zdjęciach to koszmar, przynajmniej dla mnie Z góry dziękuję, a na pewno kije są warte zaprezentowania w całości PozdrawiamArekpostaram sie zrobić w całości bo jednak 390cm robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Piękny lakier, czysta robota, choć osobiście omotki dawałbym ciut krótsze Rzecz gustu Opisy - z charakterem.krótsze nie podobają sie klientom ( na początku tak zbroiłem) bo to nie spiningi i zupełnie inny sposób myślenia:) Przelotki w 80% są dwustopkowe a jedna stopka jest o jakieś 3-4mm krótsza i tu rodzi sie dylemat bo można zacząć omotkę prawie równo ze stopką i ....i no własnie nie podoba sie;) A tu taka mała różnica podejścia do zbrojenia przez karpiarzy autentyczne rozmowy:- jestem nad wodą w celach wyboru przez klienta blanku zbrojeni itc Dochodzi temat jakie przelotki i...." ale wiesz ja chce mieć je ładnie rozmieszczone a nie tak dziwnie jak (i tu podaje model wędki) i mam w d.... że bedzie krócej rzucać i tak zawsze wywożedruga rozmowa- tylko żeby było dużo lakieru na omotkach bo miałem z pracowni wyglądało to do d.... Widziałem lakier położony bardzo łądnie w spinningowym oszczędnym stylu zresztą jak to usłyszałem kiedyś" jak można 6 dni czekać na branie i nie złowić ani jednej ryby"- tekst od spinningisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Ja w dwustopkowych robię obie równe. Jedną (na dłuższej stopce) możliwie krótką, drugą - równą długością Wychodzi dyskretniej, bo to casty, więc i przelotki dużo mniejsze, stopki krótsze.Co do klientów - masz oczywiście rację. Jak już mówiłem - rzecz gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Bardzo ladne stadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 parę zdjęć w całości na szybko więc przepraszam za jakość ugięcie Hermatana 12ft 2.5lb na karpiu 6.5kg podszac odjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 dzieki jak bede mial chwile to powrzucam jeszcze pare fotek i oczywiście jak ktoś chętny i z okolicy zapraszam na testy nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi