Jozi Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Chylę czapeczkę przed umiejętnościami, Andrzeju525 .Szczególnie opisy kapitalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 a zawsze myślałem że te bazgroły to tylko mi mogą sie podobać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 a zawsze myślałem że te bazgroły to tylko mi mogą sie podobać Jeszcze bazgrania nie widziałeś . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Fachowa robota, gratki. Omotki w karpiówkach pasują dłuższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jeszcze bazgrania nie widziałeś .O! To ja, to ja! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Miałem czas na więcej zdjęć Tramontana więc wstawiam:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Witam Gratulacje. Fajna, czysta robota, dla mnie na pięć. Pozdrawiam! Oby tak dalej, ładnie dobrana kolorystyka omotek S. Gawełda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Taki wpasowany w klimat 6 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 to nowe zabawki przerobione Shimano Tribal A 12ft 2,75lb 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Z ciekawostek: nowe przelotki do wędzisk karpiowych i surfcastingowych. Pierwsza przelotka 50/30 potem 16 i 12. Propozycja firmy ATC. Do wykorzystania w kolejnych projektach. Trzymam kciuki ! Edytowane 18 Grudnia 2014 przez robbox4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 to chyba te o których rozmawialiśmy kiedyś na pewno zbuduje coś na tym secie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Tribale zajefajne! Gratuluję nietuzinkowego projektu. Z całym szacunkiem dla innych twórców (ze mną na czele ) - tylko w tym wątku widzę bezkompromisowe podejście do rodbuildingu W tej prostocie jest i piękno, i harmonia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 wiesz sam sie zastanawiałem czy aby nie przesadziłem ale o dziwo sie większości podoba:) co prawda zdjecia są słabe i przekłamują troche kolory nie oddając barw ale coś można zobaczyć Jeszcze raz dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 W tych Tribalach jest coś, co można znaleźć w niektórych kijach Grocholi: podporządkowanie całego projektu jednej nadrzędnej idei, a do tego spójność. Super efekt. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Tribale faktycznie fajne-inne -gratuluję.Krzysiek, a Ty nie bądź taki skromny, bo wstawie zdjecia Beastmasteròw przezbrojenych przez Ciebie Edytowane 21 Grudnia 2014 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Tribale faktycznie fajne-inne -gratuluję.Krzysiek, a Ty nie bądź taki skromny, bo wstawie zdjecia Beastmasteròw przezbrojenych przez Ciebie Szkoda, że nie pokazuje już swoich projektów. Było na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Krzysiek, a Ty nie bądź taki skromny, bo wstawie zdjecia Beastmasteròw przezbrojenych przez Ciebie Wędziska jak wędziska, grunt, że Ci się podobają i że łowią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 A teraz coś bardziej w temacie forum Blaas F ubrany w Tichy lekko zmodyfikowany- top ma 1.1mm . Na zdjęciach tego nie widać ale insert drewniany pod światło ma zielone motywy. Nie jestem osobą wyznającą kult wagi dla tego cała waga zamyka sie w 104g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Świetna robota ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ładne, aleee.... rób jednak karpiówki bo te twoje to mistrzostwo świata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ładne, aleee.... rób jednak karpiówki bo te twoje to mistrzostwo świata AndrzejNie słuchaj kolegi, rób spiningi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 no karpiówki to podstawa ale czasem dla urozmaicenia sie spinning trafi jeszcze prawie uzbrojony spin na blanku fenwicka czeka w kolejce. Przerobiony od podstaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 no karpiówki to podstawa ale czasem dla urozmaicenia sie spinning trafi jeszcze prawie uzbrojony spin na blanku fenwicka czeka w kolejce. Przerobiony od podstaw Pozwalam ale tylko czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Własnie tak zakłada plan tylko czasem bo taki pitolenie sie przelotkami wielkości głowki od zapałki.... ehhh prawdziwa wedka waga 350gr kołowrotek do nie 890gr a przelotka 50 - to jest życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Jeszcze coś ze starszych projektów. Tramontan 12ft 2.75 "fiolet" robiony dla kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi