skalek-77 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Fajny ten Blaasik. Blank chyba nie szlifowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nieszlifowany blank w oplocie praktycznie identyczny jak Matagi chyba TR80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viridis7 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Fajny projekt ten blaas czekam na pierwsze wrażenia z nad wody i porównanie z Matagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Jak zwykle piękna kolorystyka omotek i wykonanie również 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) specjalnie dla Ciebie Stachu moje osobiste wędki na które miałem przyjemność połowić troche w ten sezon:) Blanki z FA Hermatan 13ft 3.5 lb jest moc i pełne ugięcie świetnie amortyzuje odjzady karpia przy brzegu Oraz coś bardziej rzutowego Century NG 13ft przezbrojone Edytowane 11 Stycznia 2015 przez andrzej525 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00per Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Przepiękna robota i dbałość o szczegóły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Pięknota,owacja na stojąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Staszku jak sie zrobi cieplej to zapraszam na 3k potestujesz sobie a i drapieżnik dopisuje to ze spinem można sie pobawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Chętnie się z Toba spotkam i potestyjemy.Przywiozę moje Haselhofy chyba dobrze napisałem Pozdro dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 zapowiada sie bajecznie miód malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ogladam jeszcze raz te twoje omotki,dla mnie one są takie pełne, mięsiste,puszyste poprostu współczesny Barok-strasznie mi sie podobają oczywiście kolorystyka również Pozdrowionka dla Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 dzieki same takie wychodzą co robić nic tylko motać dalej pozdro Stachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Wrzucam przezbrojone karpiówki na Blanku Harrrisona Slim Wizard mam jeszcze kilka innych projektów wrzucę jak bedę miał czas żeby zmniejszyć wielkość zdjeć... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Jedne z kilku ostatnich dłubanin Century NG 12ft 3.5lb 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 I jeszcze takie zrobione na blanku Free Spirit E-Class 12ft 3.5lb 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Cuda normalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 i jeszcze przerobiony Perimeter na koniec. Tak na bogatao 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Nigdy nie wedkowalem karpiowo, ale Twoje dziela naprawde robia wrazenie - nawet dla nieobeznanego w materii. Jesli to nie tajemnica : Czy ten "jezyk" na dolniku to jest element gotowy, ktory termicznie dopasowuje sie do srednicy blanku?czy tez nanoszone to jest w formie jakiegos natryskiwania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 prawdopodobnie chodzi o taśmę century jest ona nawijana na blank pod wpływem temperatury utrwala sie kształt a zakończenie to toczona pianka hard 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 prawdopodobnie chodzi o taśmę century jest ona nawijana na blank pod wpływem temperatury utrwala sie kształt a zakończenie to toczona pianka hard Dzieki za wyjasnienie. Wygladalo to wlasnie na tasme. Ale niestety takiej fajnej do moich projektow nie mialem okazji spotkac. Teraz, dzieki Tobie, wiem czego szukac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Po prostu rewelka, nic dodać nic ująć .Oglądam z podziwem Twoje dzieła. Edytowane 22 Marca 2015 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Po prostu rewelka, nic dodać nic ująć .Oglądam z podziwem Twoje dzieła.Józek może zamówić sobie karpiowki na Sieniawa ?? Chyba jeszcze coś tam pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 dobrze podsypać kulasami posiedzieć 5 dni i na pewno coś sie uwiesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Józek może zamówić sobie karpiowki na Sieniawa ?? Chyba jeszcze coś tam pływaTomku karpiom też dadzą radę .Muszę swojego kongerka odkurzyć, posmarować baitrunerka i z browarkiem z Krzyśkiem nad wodą posiedzieć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Trzeba przyznać, że prezentowane w wątku karpiówki są pięknie wykonane, sam przez 20 lat uganiałem się za karpiami i przerzuciłem trochę karpiówek.Uważam, że wędki budowane na indywidualne zamówienie powinny spełniać nie tylko funkcję estetyczną, dlatego mam pewne zastrzeżenia do funkcjonalności prezentowanych powyżej:1) potężne morskie uchwyty kołowrotków - może i ładnie wyglądają ale też są sporo cięższe i mniej wygodne od typowych uchwytów stosowanych w karpiówkach,2) brak klipsa do zablokowania żyłki i uchwytu na hak,3) oszczepnicze zakończenie dolnika, może ładne, ale mało funkcjonalne - łatwo się rysuje i już nie jest takie ładne, przeszkadza jak podbieramy rybę - w jednej ręce podbierak w drugiej wędka, a jej koniec chcemy oprzeć o brzuch.Ale może tak być, że kije są wyłącznie do prezentowania na stojaku.Z pozdrowieniami,drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi